термінова по бистрозайму

• Автор теми Автор теми Оксана2303
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 1K

Оксана2303

Форумчанин
Дописи
153
Реакції
44
Бали
2625
Оксана2303 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день. Звонили з поліції, викликають у відділок за те що нанесла бистозайму збиток в 101 тисячу. Хто стикався, що робити???
Може в когось таке було???

Добрий день. Звонили з поліції, викликають у відділок за те що нанесла бистозайму збиток в 101 тисячу. Хто стикався, що робити???
Прочитайте розділ про БистроЗайм.
Кожного, хто у них брав займ викликали до поліції. Тактика залякування у них така...

Для початку перевірити чи є такий слідчий в поліції!!!! І ба більше скажу-його там нема! Читайте уважно форум бо це улюблений жарт бистрозайму! Вони нікчемні! Жалкі! Я у відділенні брала в них займ, пролонгацій правда д*pa заплатила десять тіл кредиту(((( а потім отримала відповідь з нацкому в якій зазначено, що компанія наголошує на тому що договору в мене з ними-нема! і ніякої поліції теж нема! не ведіться не переймайтесь!
Прочитайте розділ про БистроЗайм.
Кожного, хто у них брав займ викликали до поліції. Тактика залякування у них така...
мене не викликали(((((

Так. Було. Тут на форумі купа таких ситуацій. Прийдете в поліцію з Вас тільки поржуть. Це не їх компетенція.

Для початку перевірити чи є такий слідчий в поліції!!!! І ба більше скажу-його там нема! Читайте уважно форум бо це улюблений жарт бистрозайму! Вони нікчемні! Жалкі! Я у відділенні брала в них займ, пролонгацій правда д*pa заплатила десять тіл кредиту(((( а потім отримала відповідь з нацкому в якій зазначено, що компанія наголошує на тому що договору в мене з ними-нема! і ніякої поліції теж нема! не ведіться не переймайтесь!

мене не викликали(((((
И я по ним накатала в Нацком, жду результат)))

До полiцii по телефону не викликають.Це Вам на майбутне.

Нічого не робити. Думаю що тут кожного іикликали і не тільки бистрозайм. Про нанесення збиток подають до суду. Ну я так думаю

Заходите на сайт любого управления полиции в любом районе, там фио и фото следака) звоните, предоставляетесь этим фио, фотку себе в Вайбер с его мордой - и вуаля! Вы настоящий мент))) можете писать должникам и приглашать их хоть в преисподнюю)) а они будут ссаться и бежать платить шаражкам ? простите за грубый юмор ??‍♀️

ой я так переживаю. я щей вагітна до цього всього
а скільки у вас прострочки?

Назад
Угорі