термінова по бистрозайму

• Автор теми Автор теми Оксана2303
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 1K
та бестолочь какая то позвонил и начал маме втирать, что он какой то там опер уполномоченный...ваша дочь взяла деньги в быстрозайм и не отдаёт))))) Мама у меня женщина с характером.... начала его расспрашивать... ваше фио? звание? отделение? с какого перепуга вдруг "преступников" начали по телефону искать? ну и т.д и т.п.... Задолбала его в корень своими вопросами))))))) У меня мама ооочень хорошо знает местную полицию)))) В хорошем смысле))))

Добрий день. Звонили з поліції, викликають у відділок за те що нанесла бистозайму збиток в 101 тисячу. Хто стикався, що робити???
Може в когось таке було???
Добрый день. У меня такое было вчера. Позвонила дежурному по адресу полиции (мне указали) и уточнила работает ли такой ст. следователь у них, получила ответ "НЕТ", набрала "следователя" уточнила где он точно находится на каком этаже, в каком кабинете., еще раз спросила адрес. Кабинет (номер) "следователь" указать не смог, сказал у нас там без номеров двери))). Я снова позвонила дежурному уточнила есть ли у них следственный отдел на втором этаже, без нумерации кабинетов, ответ "НЕТ". А потом дежурный спросил: "Вам кредиторы звонят?" Вот так они просто пугают, не переживайте.

Добрий день. Звонили з поліції, викликають у відділок за те що нанесла бистозайму збиток в 101 тисячу. Хто стикався, що робити???
Може в когось таке було???
Пошліть їх під три чорти. То такі поліцейські як я президент України. Ну якщо вам буде спокійніше перевірте чи є такий слідчий введіть в пошуку ПІП посаду або просто позвоніть до того відділку співробітником якого він представився. Порадьте такому слідчому перечитати законодавство щоб він знав як правильно виглядає процедура виклику вас до відділку, повідомлення про подання заяви і таке інше..То для Бистрозайма звичайна тактика.. У них таких слідчих вагон. Одна біда якщо їх послати чи ігнорувати знайдуть рідних. Я уже другий день воюю з таким слідаком який з вчорашнього дня в буквальному снсі тероризує рідних. Капітан поліції з багаторічним досвідом а навіть не знає привильну адресу ГПУ.
Так що пошліть подалі і попередьте рідних про можливі дзвінки таких слідчих...Щоб були готові

Так вони до директора звонили на роботу!
І в мене таке було. Але хіба керівник якийсь останній л0х йому навіть поясювати нічого не довелося сам зрозумів що то шахрай щей мене попередив. Ну кого, кого а керівництво лякати то вже смішно. Ну ладно рідні, друзі, прості люди які на таке ще можуть повестись але людей на керівних посадах, які як ні як а із законодавством обізнані ну смішно. Хоча їм байдуже головне вам "ОПОЗОРИТЬ" як мені сказав один з таких

Назад
Угорі