Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

IMG_20250609_110311.webp

:лифчик::лифчик:

А я з оцього тоді так сміялася,як Танюха з роботи по йде і давай ліфчіком махать

Усім привіт,у всіх все в порядку?

Вот, вот и я о том ))
Но сейчас я заинтригован, что же все таки произошло с кабачками :)
Чого тільки не происходило с теми кабачками. А ты ррщве не застал? Ты просто не вникал,привет

А я з оцього тоді так сміялася,як Танюха з роботи по йде і давай ліфчіком махать

Тепер ще за ліфчик. Давайте вже з кабачками розберемося))))))
Чи може це якось зв'язано з кабачками.....

До обід тільки вспівали поздоровкаться,тоді Таня приходила з роботи, махала ліфчиком і починала закатувати кабачки ,паралельно всякє разне тут коментуючи,-робота і особисте життя зупинялися,всі починали щось писать,такі срачі були! Вселенські

Прівет) думав, думав що ж таке ррщве, так і не придумав)
От зразу ясно,що ти не приймав участі в темах із кабачками,там з такою швидкістю лупили по літерах,що потім хрен можна було прочитати,і починався новий срач:от як це можна прочитати!

Mishanja, разве,я ж виправила,чи нє?

Чого тільки не происходило с теми кабачками. А ты ррщве не застал? Ты просто не вникал,привет
ПРивіт. Все чудово. Риба ловиться, погода гарна:)

До обід тільки вспівали поздоровкаться,тоді Таня приходила з роботи, махала ліфчиком і починала закатувати кабачки ,паралельно всякє разне тут коментуючи,-робота і особисте життя зупинялися,всі починали щось писать,такі срачі були! Вселенські

От зразу ясно,що ти не приймав участі в темах із кабачками,там з такою швидкістю лупили по літерах,що потім хрен можна було прочитати,і починався новий срач:от як це можна прочитати!

Mishanja, разве,я ж виправила,чи нє?
Ну оце вже більше інформації.
Вобщем у вас тут жизнь кипела))

ПРивіт. Все чудово. Риба ловиться, погода гарна:)
Як же я хочу на рибалку

Що там клює? Карасик, коропчик?

Привіт

Рибку смажити будеш?

А тАраньку робиш?
І смажу і тараньку роблю. Залежить від виду:)

Ну оце вже більше інформації.
Вобщем у вас тут жизнь кипела))

Як же я хочу на рибалку

Що там клює? Карасик, коропчик?
На ставку карасик і короп, на річці лящ карась плотва окунь. Що заважає вирватися на рибалку?

На ставку карасик і короп, на річці лящ карась плотва окунь. Що заважає вирватися на рибалку?
Ее, та то понятно, що де. Я думав що саме в цей час ви ловите.

Заважає те, що я за кордоном, тут дозвіл треба, дозвіл дорогий, зараз в пріоритеті закриття боргів.

Ее, та то понятно, що де. Я думав що саме в цей час ви ловите.

Заважає те, що я за кордоном, тут дозвіл треба, дозвіл дорогий, зараз в пріоритеті закриття боргів.
ПОзавчора був на річці, 3 дні назад на ставку.

Назад
Угорі