Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нечего форум было прогуливатьТема кабачків не розкрита)))
Или вы новенький?Новый со старыми ямами. Просто тогда ещё кабачки не были в модеНечего форум было прогуливатьИли вы новенький?
Кабачків було багато і фото, і рецептів, і анекдотів.Вот, вот и я о том ))
Но сейчас я заинтригован, что же все таки произошло с кабачками![]()

Чого тільки не происходило с теми кабачками. А ты ррщве не застал? Ты просто не вникал,приветВот, вот и я о том ))
Но сейчас я заинтригован, что же все таки произошло с кабачками![]()
Тепер ще за ліфчик. Давайте вже з кабачками розберемося))))))
А я з оцього тоді так сміялася,як Танюха з роботи по йде і давай ліфчіком махать
Усім привіт,у всіх все в порядку?
КонєчноТепер ще за ліфчик. Давайте вже з кабачками розберемося))))))
Чи може це якось зв'язано з кабачками.....
Прівет) думав, думав що ж таке ррщве, так і не придумав)А ты ррщве не застал? Ты просто не вникал,привет
От зразу ясно,що ти не приймав участі в темах із кабачками,там з такою швидкістю лупили по літерах,що потім хрен можна було прочитати,і починався новий срач:от як це можна прочитати!Прівет) думав, думав що ж таке ррщве, так і не придумав)
ПРивіт. Все чудово. Риба ловиться, погода гарна
А я з оцього тоді так сміялася,як Танюха з роботи по йде і давай ліфчіком махать
Усім привіт,у всіх все в порядку?
Чого тільки не происходило с теми кабачками. А ты ррщве не застал? Ты просто не вникал,привет
ПривітПРивіт. Все чудово. Риба ловиться, погода гарна![]()
Ну оце вже більше інформації.До обід тільки вспівали поздоровкаться,тоді Таня приходила з роботи, махала ліфчиком і починала закатувати кабачки ,паралельно всякє разне тут коментуючи,-робота і особисте життя зупинялися,всі починали щось писать,такі срачі були! Вселенські
От зразу ясно,що ти не приймав участі в темах із кабачками,там з такою швидкістю лупили по літерах,що потім хрен можна було прочитати,і починався новий срач:от як це можна прочитати!
Mishanja, разве,я ж виправила,чи нє?
Як же я хочу на рибалкуПРивіт. Все чудово. Риба ловиться, погода гарна![]()
І смажу і тараньку роблю. Залежить від видуПривіт
Рибку смажити будеш?
А тАраньку робиш?
На ставку карасик і короп, на річці лящ карась плотва окунь. Що заважає вирватися на рибалку?Ну оце вже більше інформації.
Вобщем у вас тут жизнь кипела))
Як же я хочу на рибалку
Що там клює? Карасик, коропчик?
Ее, та то понятно, що де. Я думав що саме в цей час ви ловите.На ставку карасик і короп, на річці лящ карась плотва окунь. Що заважає вирватися на рибалку?
ПОзавчора був на річці, 3 дні назад на ставку.Ее, та то понятно, що де. Я думав що саме в цей час ви ловите.
Заважає те, що я за кордоном, тут дозвіл треба, дозвіл дорогий, зараз в пріоритеті закриття боргів.
Я вдома в основному на ставки ходив. Річка є, але річна ловля щось мені не йде.ПОзавчора був на річці, 3 дні назад на ставку.