Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
допомога у всіх питаннях!То ми форуму винні
Зараз зовсім не так,як було раніше,а форум тоді дуже допоміг
Це зараз такі ми щьокі надуваєм,а тоді і гроші мені висилали,і речі,і допомогали юридично
Дуже ти весела і щасливаА як ти здогадався?
Я всіда відчувала ,що в тебе дар
Справи норм. Вчора під грозу попав
Це війна змінила людей. Всі злі, нервова у всих убита...То ми форуму винні
Зараз зовсім не так,як було раніше,а форум тоді дуже допоміг
Це зараз такі ми щьокі надуваєм,а тоді і гроші мені висилали,і речі,і допомогали юридично
Це у мене рибалка ,теж буваю ,як відокремлення від світу,тиша, спокій!Але кажуть вовків розвелося багато,то стало страшно трохи )
Вовків ще не ловивЦе у мене рибалка ,теж буваю ,як відокремлення від світу,тиша, спокій!Але кажуть вовків розвелося багато,то стало страшно трохи )
Шо там казати,он лосі по Києву гасаютьЦе у мене рибалка ,теж буваю ,як відокремлення від світу,тиша, спокій!Але кажуть вовків розвелося багато,то стало страшно трохи )
В отпуску добреВовків ще не ловиві не бачив.
Все було законне))Я,навіть,не питаю чим ти займався вночі![]()
Я би сказав – обнаглівшіЯкісь работодатєлі чудні, скажи?![]()
О,то правильно,Все було законне))
Я не можу,чось мені так смішно стало,лежу-ржу,обнаглівшіЯ би сказав – обнаглівші![]()
Привет! Скажи, как весело жили тут ?До обід тільки вспівали поздоровкаться,тоді Таня приходила з роботи, махалаліфчиком і починала закатувати кабачки ,паралельно всякє разне тут коментуючи,-робота і особисте життя зупинялися,всі починали щось писать,такі срачі були! Вселенські
От зразу ясно,що ти не приймав участі в темах із кабачками,там з такою швидкістю лупили по літерах,що потім хрен можна було прочитати,і починався новий срач:от як це можна прочитати!
Mishanja, разве,я ж виправила,чи нє?

А ищу мужа с монитором, помнишь?Ця історія була безкінечна,щє була тема ,,продам,, ,отам взагалі було капець,теж Танюха була зачіншіцей,на роботі не було коли работу работать,сиділа з телефонам ,ржала
Усім доброго ранку![]()

Та я сам хожу і мене пре. Люди питають що з тобою, чого так смішно)))Я не можу,чось мені так смішно стало,лежу-ржу,обнаглівші
Та вобше,а труси продавали, да,знайомства тема гуділаПривет! Скажи, как весело жили тут ?
А ищу мужа с монитором, помнишь?![]()

Ти їм кажи:завідуйтє молча!Та я сам хожу і мене пре. Люди питають що з тобою, чого так смішно)))
Була б горілочка,а повод мы найдём
О салют!как жизнь