Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Доброго дня
IMG_20240720_164805_356.webp

Колись давно,коли я була підлітком,з батьками дивились фільм. Поезд вне расписания.
Машиністу стало зле в кабіні машиніста ,він втратив свідомість,головою натиснув на панель приладдя і поїзд поїхав.
Ми так переживали,а зараз часто згадую той фільм і сміюсь. Такого що було по сюжету,не може бути аж ніяк
Щоб зупинити поїзд,який їде без управління,є багато способів. Один з них це зняття напруги в мережі. Нема напруги,поїзд зупинився. Укладання гальмівних башмаків на колію,якщо схил. А ще є вловлюючі тупики,які по профілю земляного полотна налаштовані на підйом. Поїзд туди направляють і він зупиняється.
А по фільму поїзд їхав з машиністом без свідомості декілька годин.
І не могли зупинить.🙂🙂🙂
Да і електровоз так налаштований,що без деяких дій машиніста він не поїде. Вже ж точно не однією кнопкою рушає з місця
От взяла і всю інтригу зламала. А я хотіла Кіно подивитися 🙄

Подивись,а в коментарях можна повумнічать... Чому не зняли напругу в контактній мережі🤭🤭
Уххх, який фильм!🙄 Уявляю, як його тоді у кінотеатрі було дивитися. Чогось він повз мене проскочив у той час...
А який контрактна мережа там? Це ж не електричка.

Уххх, який фильм!🙄 Уявляю, як його тоді у кінотеатрі було дивитися. Чогось він повз мене проскочив у той час...
А який контрактна мережа там? Це ж не електричка.
Електровози теж від контактної мережі працюють. Так як і електрички

Назад
Угорі