Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
От взяла і всю інтригу зламала. А я хотіла Кіно подивитисяКолись давно,коли я була підлітком,з батьками дивились фільм. Поезд вне расписания.
Машиністу стало зле в кабіні машиніста ,він втратив свідомість,головою натиснув на панель приладдя і поїзд поїхав.
Ми так переживали,а зараз часто згадую той фільм і сміюсь. Такого що було по сюжету,не може бути аж ніяк
Щоб зупинити поїзд,який їде без управління,є багато способів. Один з них це зняття напруги в мережі. Нема напруги,поїзд зупинився. Укладання гальмівних башмаків на колію,якщо схил. А ще є вловлюючі тупики,які по профілю земляного полотна налаштовані на підйом. Поїзд туди направляють і він зупиняється.
А по фільму поїзд їхав з машиністом без свідомості декілька годин.
І не могли зупинить.
Да і електровоз так налаштований,що без деяких дій машиніста він не поїде. Вже ж точно не однією кнопкою рушає з місця
Подивись,а в коментарях можна повумнічать... Чому не зняли напругу в контактній мережіОт взяла і всю інтригу зламала. А я хотіла Кіно подивитися![]()
Сон для слабаків,іди працюйДоброго ,стало трішки легше ,і в ночі ,тепло але вже хоч поспати нормально можна
Не хочуСон для слабаків,іди працюй
А хто питав про твої бажання?Не хочу
Я не зрозумів ,що за наїзди ?)))А хто питав про твої бажання?
Де ти бачив наїзди? Чиста турбота про твоє життя. Тобі ще кредити повертатиЯ не зрозумів ,що за наїзди ?)))
Де ти бачив наїзди? Чиста турбота про твоє життя. Тобі ще кредити повертати

Де ти бачив наїзди? Чиста турбота про твоє життя. Тобі ще кредити повертати

Уххх, який фильм!Подивись,а в коментарях можна повумнічать... Чому не зняли напругу в контактній мережі![]()
Електровози теж від контактної мережі працюють. Так як і електричкиУххх, який фильм!Уявляю, як його тоді у кінотеатрі було дивитися. Чогось він повз мене проскочив у той час...
А який контрактна мережа там? Це ж не електричка.