Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Та мені чхати на нього і на Депардьє який обожнює болото... це їхня справа.
Я про кіно взагалі-то... типу сарказм... крч проїхали. Йди працюй, нема коли тут обговорювати всяку фігню
Не хочу я працювати ,вихідний ,і дитина біля мене ,не хоче їхати ,так що треба приділити часу ...

Я не сиджу ,а відповідаю за можливості
snoop-dogg-rapper.gif

Завжди жінки все ускладнюють. Від початку писала про зупинити
"зберегти рухомий склад,вантаж та життя людей" так інструкція пише.
А складали,доповнювали, виправляли ту інструкцію чоловіки . А жінки затвердили,тобто все ускладнили 🙃🙂

Теорія не збігається з практикою не тількі по судах та виконавчих,на жаль.....😟
А опалення від генератора? Я колись їхала до Києва, кінець листопада, у вагоні такий дубак, кажу провідниці чого так холодно, а вона каже, почекайте у Миколаєві причеплять якусь х...ню і буде тепло.Я так зрозуміла , що генератор.То як це ? Скрізь так?

А опалення від генератора? Я колись їхала до Києва, кінець листопада, у вагоні такий дубак, кажу провідниці чого так холодно, а вона каже, почекайте у Миколаєві причеплять якусь х...ню і буде тепло.Я так зрозуміла , що генератор.То як це ? Скрізь так?
Вагони обігріває якась фігня,яка працює від контактної . А до Миколаївна на тепловозній тязі їхали?

Вагони обігріває якась фігня,яка працює від контактної . А до Миколаївна на тепловозній тязі їхали?
А я знаю? Потяг як потяг Херсон -Київ. То ти краще маєш знати. Синього кольору))

Назад
Угорі