Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

А чому ні?
Чим поїзд гірший літака?
Кращий. Состав. З лісом... ну ти в Карпатах живеш, тож знаєш як це працює.
Так,потрібно пильнувать...
Знаю одного сторожа... але він якийсь мені здався не надьожний :sarcastic:

Кращий. Состав. З лісом... ну ти в Карпатах живеш, тож знаєш як це працює.

Знаю одного сторожа... але він якийсь мені здався не надьожний :sarcastic:
Якщо поїзд поїде на червоний сигнал,то стрілочний перевод може бути не по маршруту і буде розріз стрілки з послідуючим сходженням вагонів з рейок . Далеко не заїде ..
Хіба по шпалах🤣

Якщо поїзд поїде на червоний сигнал,то стрілочний перевод може бути не по маршруту і буде розріз стрілки з послідуючим сходженням вагонів з рейок . Далеко не заїде ..
Хіба по шпалах🤣
Ти страшная женсчіна :rolleyes::oops::oops:

:sarcastic::sarcastic:

Ти страшная женсчіна :rolleyes::oops::oops:

:sarcastic::sarcastic:
Колись давно,коли я була підлітком,з батьками дивились фільм. Поезд вне расписания.
Машиністу стало зле в кабіні машиніста ,він втратив свідомість,головою натиснув на панель приладдя і поїзд поїхав.
Ми так переживали,а зараз часто згадую той фільм і сміюсь. Такого що було по сюжету,не може бути аж ніяк
Щоб зупинити поїзд,який їде без управління,є багато способів. Один з них це зняття напруги в мережі. Нема напруги,поїзд зупинився. Укладання гальмівних башмаків на колію,якщо схил. А ще є вловлюючі тупики,які по профілю земляного полотна налаштовані на підйом. Поїзд туди направляють і він зупиняється.
А по фільму поїзд їхав з машиністом без свідомості декілька годин.
І не могли зупинить.🙂🙂🙂
Да і електровоз так налаштований,що без деяких дій машиніста він не поїде. Вже ж точно не однією кнопкою рушає з місця

Колись давно,коли я була підлітком,з батьками дивились фільм. Поезд вне расписания.
Машиністу стало зле в кабіні машиніста ,він втратив свідомість,головою натиснув на панель приладдя і поїзд поїхав.
Ми так переживали,а зараз часто згадую той фільм і сміюсь. Такого що було по сюжету,не може бути аж ніяк
Щоб зупинити поїзд,який їде без управління,є багато способів. Один з них це зняття напруги в мережі. Нема напруги,поїзд зупинився. Укладання гальмівних башмаків на колію,якщо схил. А ще є вловлюючі тупики,які по профілю земляного полотна налаштовані на підйом. Поїзд туди направляють і він зупиняється.
А по фільму поїзд їхав з машиністом без свідомості декілька годин.
І не могли зупинить.🙂🙂🙂
Да і електровоз так налаштований,що без деяких дій машиніста він не поїде. Вже ж точно не однією кнопкою рушає з місця
Оце ,так ,тож кіно )))

Оце ,так ,тож кіно )))
На той час,80 роки був цілий трилер
Помічник машиніста в шоці,його не дочекався ,провідниці в шоці,поїзд не зупиняється на зупинках,люди пасажири теж .

Я думаю всі хто в темі по своїй роботі, бачить багато недоліків в кіно.
Що за Юлю чути?
Давалась знати?

В особисті написати релігія не дозволяє?
Сенсей ,того ,кота поверни на аватарку ,бо люди не впізнають :mosking:
Я думаю всі хто в темі по своїй роботі, бачить багато недоліків в кіно.
Що за Юлю чути?
Давалась знати?
Інколи проявляється

Назад
Угорі