Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Думаєш можуть угнати поїзд?))Мені б спалось,а як же Укрзалізниця?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Думаєш можуть угнати поїзд?))Мені б спалось,а як же Укрзалізниця?
А чому ні?Думаєш можуть угнати поїзд?))
Так,потрібно пильнувать...Думаєш можуть угнати поїзд?))
Кращий. Состав. З лісом... ну ти в Карпатах живеш, тож знаєш як це працює.А чому ні?
Чим поїзд гірший літака?
Знаю одного сторожа... але він якийсь мені здався не надьожнийТак,потрібно пильнувать...

Зловживає алкоголем?Знаю одного сторожа... але він якийсь мені здався не надьожний![]()
Якщо поїзд поїде на червоний сигнал,то стрілочний перевод може бути не по маршруту і буде розріз стрілки з послідуючим сходженням вагонів з рейок . Далеко не заїде ..Кращий. Состав. З лісом... ну ти в Карпатах живеш, тож знаєш як це працює.
Знаю одного сторожа... але він якийсь мені здався не надьожний![]()
Ти страшная женсчінаЯкщо поїзд поїде на червоний сигнал,то стрілочний перевод може бути не по маршруту і буде розріз стрілки з послідуючим сходженням вагонів з рейок . Далеко не заїде ..
Хіба по шпалах![]()

Колись давно,коли я була підлітком,з батьками дивились фільм. Поезд вне расписания.Ти страшная женсчіна
![]()
Оце ,так ,тож кіно )))Колись давно,коли я була підлітком,з батьками дивились фільм. Поезд вне расписания.
Машиністу стало зле в кабіні машиніста ,він втратив свідомість,головою натиснув на панель приладдя і поїзд поїхав.
Ми так переживали,а зараз часто згадую той фільм і сміюсь. Такого що було по сюжету,не може бути аж ніяк
Щоб зупинити поїзд,який їде без управління,є багато способів. Один з них це зняття напруги в мережі. Нема напруги,поїзд зупинився. Укладання гальмівних башмаків на колію,якщо схил. А ще є вловлюючі тупики,які по профілю земляного полотна налаштовані на підйом. Поїзд туди направляють і він зупиняється.
А по фільму поїзд їхав з машиністом без свідомості декілька годин.
І не могли зупинить.
Да і електровоз так налаштований,що без деяких дій машиніста він не поїде. Вже ж точно не однією кнопкою рушає з місця
На той час,80 роки був цілий трилерОце ,так ,тож кіно )))
В особисті написати релігія не дозволяє?Я думаю всі хто в темі по своїй роботі, бачить багато недоліків в кіно.
Що за Юлю чути?
Давалась знати?
Можна лиш одне сказати, що на нашому форумі можуть бути лиш справжні юристи і адвокати!!!
ОффтопА перевірити ми вміємо!![]()

В особисті написати релігія не дозволяє?

Сенсей ,того ,кота поверни на аватарку ,бо люди не впізнаютьВ особисті написати релігія не дозволяє?

Інколи проявляєтьсяЯ думаю всі хто в темі по своїй роботі, бачить багато недоліків в кіно.
Що за Юлю чути?
Давалась знати?
Вийде з запою, повернеСенсей ,того ,кота поверни на аватарку ,бо люди не впізнають![]()
Щось ти розпатякався не на жарт. Спека вплинула?Сенсей ,того ,кота поверни на аватарку ,бо люди не впізнають
Інколи проявляється
Щось ти розпатякався не на жарт. Спека вплинула?