Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

IMG-8e611eef832f10f3069da7f4964ae01a-V.jpg
1720787332834.webp

В цій справі без секретів...
Тількі з приватними прийшлось мати справу
Стягував правничу з Сенса. Оскільки банк державний,то тільки ДВС. Провадження закрите 2 дні тому, а грошей нема

Стягував правничу з Сенса. Оскільки банк державний,то тільки ДВС. Провадження закрите 2 дні тому, а грошей нема
Почекай,державні служби завжди довго думають. І когось особисто з виконавців в ДВС не обереш,так як приватного
Гато, а ВП відкрито по сенсу?

Там все закрито, всі постанови є в електронному суді. Питання де мої 16 000? Правнича + незаконно стягнені.
Закрито,я так розумію виконано в повному обсязі на користь стягувача. Якби були причини на не відкриття,було б повернуто,відмовлено. З приватними виконавцями було спочатку надходження коштів на рахунок,а потім закриття ВП.
Чи є з чого стягувати з сенса. Чи він повністю укр банк? І де рахунки цього сенсу?
Мені винен Форвард,то Антон С 😉 сказав,що ні з чого стягувати. Нема рахунків в Україні у Форварда

Закрито,я так розумію виконано в повному обсязі на користь стягувача. Якби були причини на не відкриття,було б повернуто,відмовлено. З приватними виконавцями було спочатку надходження коштів на рахунок,а потім закриття ВП.
Чи є з чого стягувати з сенса. Чи він повністю укр банк? І де рахунки цього сенсу?
Мені винен Форвард,то Антон С 😉 сказав,що ні з чого стягувати. Нема рахунків в Україні у Форварда
Форвард ліквідовано, а Сенс націоналізовано. Я так розумію, що бабло йде з ДВС через казначейство тому і затримка. Але то мої догадки
І так. Антон хлопчина шустрий. Пару днів і все готово

Форвард ліквідовано, а Сенс націоналізовано. Я так розумію, що бабло йде з ДВС через казначейство тому і затримка. Але то мої догадки
І так. Антон хлопчина шустрий. Пару днів і все готово
Через декілька днів повернеш ,якщо не напряму з рахунків ДВС перераховує . Антон👍. Да і Піць швиденький .

Назад
Угорі