Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Стягував правничу з Сенса. Оскільки банк державний,то тільки ДВС. Провадження закрите 2 дні тому, а грошей немаВ цій справі без секретів...
Тількі з приватними прийшлось мати справу
Почекай,державні служби завжди довго думають. І когось особисто з виконавців в ДВС не обереш,так як приватногоСтягував правничу з Сенса. Оскільки банк державний,то тільки ДВС. Провадження закрите 2 дні тому, а грошей нема
Я своїх боржників дивилась на АСВП.*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Там все закрито, всі постанови є в електронному суді. Питання де мої 16 000? Правнича + незаконно стягнені.Я своїх боржників дивилась на АСВП.
Там дата відкриття і стан ВП.
Закрито,я так розумію виконано в повному обсязі на користь стягувача. Якби були причини на не відкриття,було б повернуто,відмовлено. З приватними виконавцями було спочатку надходження коштів на рахунок,а потім закриття ВП.Там все закрито, всі постанови є в електронному суді. Питання де мої 16 000? Правнича + незаконно стягнені.
Форвард ліквідовано, а Сенс націоналізовано. Я так розумію, що бабло йде з ДВС через казначейство тому і затримка. Але то мої догадкиЗакрито,я так розумію виконано в повному обсязі на користь стягувача. Якби були причини на не відкриття,було б повернуто,відмовлено. З приватними виконавцями було спочатку надходження коштів на рахунок,а потім закриття ВП.
Чи є з чого стягувати з сенса. Чи він повністю укр банк? І де рахунки цього сенсу?
Мені винен Форвард,то Антон Ссказав,що ні з чого стягувати. Нема рахунків в Україні у Форварда
Через декілька днів повернеш ,якщо не напряму з рахунків ДВС перераховує . АнтонФорвард ліквідовано, а Сенс націоналізовано. Я так розумію, що бабло йде з ДВС через казначейство тому і затримка. Але то мої догадки
І так. Антон хлопчина шустрий. Пару днів і все готово
І так. Антон хлопчина шустрий. Пару днів і все готово
Чотири рази до нього зверталась,так все в кращому вигляді. Ось через десять днів знов буду стягувачем
Можно сказати що ви друзіЧотири рази до нього зверталась,так все в кращому вигляді. Ось через десять днів знов буду стягувачем![]()

А якби по мені відкрив ВП ,та так швидко працював....Можно сказати що ви друзі![]()
Ну ,на скільки знаю ,то старі воїни робили пійло з мухоморів ,перед боєм ,і їм було по ....