Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Настоянка заспокоює ? Головне щоб не такий чай як у пчола )))
Заспокоює валер'янка,а настоянка налаштовує на позитивний лад🤭🤭
Все залежить від пропорцій.
В цьому році буде мікс солодкої і гіркої
Після жовтня як буде готова,будете спостерігати за мною,яка буде моя поведінка...

Заспокоює валер'янка,а настоянка налаштовує на позитивний лад🤭🤭
Все залежить від пропорцій.
В цьому році буде мікс солодкої і гіркої
Після жовтня як буде готова,будете спостерігати за мною,яка буде моя поведінка...
А ,як в плані приєднатись до смакування настоянкою :ahaha:

А ,як в плані приєднатись до смакування настоянкою :ahaha:
lyashko-oleh-lyashko.gif

Так,шукаєм рецепт . Хто має викладайте в відповідну тему,приготування беру не себе
Я не думаю, що тобі підійде. Там лікування в краплях. Причому, перший день одна крапля, другий дві краплі....

Я не думаю, що тобі підійде. Там лікування в краплях. Причому, перший день одна крапля, другий дві краплі....
Моя настоянка теж лікувальна,якщо на 1 літр горілки настоювать,теж по краплях п'ють. Але я удосконалила рецепт і роблю на бражці🤣🤣

Ситуація з життя, хочешь врятуватися від спеки на базі відпочинку. Забиваєш в навігацію дорогу. Очікування: спокійно добираєшся, купаєшся у водичці. Реальність: навігатор приводить тебе до психоневрологічного диспансеру , машина глохне

Ситуація з життя, хочешь врятуватися від спеки на базі відпочинку. Забиваєш в навігацію дорогу. Очікування: спокійно добираєшся, купаєшся у водичці. Реальність: навігатор приводить тебе до психоневрологічного диспансеру , машина глохне
Навігатор краще знає
Так,шукаєм рецепт . Хто має викладайте в відповідну тему,приготування беру не себе
Я ж тобі казав вище. Карлос Кастанеда, "Так говорив Дон Хуан". Філософія на грибах

Назад
Угорі