Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Про сеkс на роботі. У нас лікарь з коханкою звільнились по власному бажанню, жінка дальше працює. Ось такі справи.
Ну не все так печально. Одна девушка (не я) спала со своим начальником. В итоге не только получила повышение, а ещё квартиру, машину, а её ребенок учиться в Германии. Кому как повезет с сеkсом на работе))

Багато в нас хлопців пішло без пояснення причин...
Випадку про який я писала, пішли після розмови з шефом. Той сказав, що нехай вирішує з ким буде жити, а на роботі про таке життя в трьох, він не хоче більше чути.
Раніше на таке закривали очі. Тепер все по іншому.

Випадку про який я писала, пішли після розмови з шефом. Той сказав, що нехай вирішує з ким буде жити, а на роботі про таке життя в трьох, він не хоче більше чути.
В нас простіше - завезли на різні станції і 0 проблем))

Раніше на таке закривали очі. Тепер все по іншому.
Да и сейчас закрывают на это глаза))

Да и сейчас закрывают на это глаза))
Я і шефа розумію. Починають інші думати, а чим ми гірші. А так радикально і інші подумають, для чого на роботу ходять. Я не кажу що немає сеkсу між персоналом, але стараються винести за межі роботи.

Praskoviia а что такое диафильмы?) Что такое пионер, я поняла, а вот что такое диафильмы нет))

То було раз і не правда (правда) ,признай хоч раз - були косяки на роб .
Звичайно.
На кожній
Я людина а не програма
Вдосконалення набуваються шляхом отримання досвіду
І він різний, в тому числі і косячний

Звичайно.
На кожній
Я людина а не програма
Вдосконалення набуваються шляхом отримання досвіду
І він різний, в тому числі і косячний
Ну ,так і я не програма - програма взагалі палить фрезу за 5к.за 5секунд ,а я відбувся легким переляком ,навіть не наказали

Назад
Угорі