Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Не втримався я і поїхав з роботи прогулятись. Занесло попутнім авто за 30км від роботи.
Скупився. З'їв шавуху.
Почав таксі шукати. 1200.

Вроді якось і дорогувато. Але шавуха каже, що їй час побувати на буровій і подивиться на неї не через живіт.
Не купуйте шавуху без транспорту, або підгузника...

Не втримався я і поїхав з роботи прогулятись. Занесло попутнім авто за 30км від роботи.
Скупився. З'їв шавуху.

Вроді якось і дорогувато. Але шавуха каже, що їй час побувати на буровій і подивиться на неї не через живіт.
Зайди в аптеку, купи імодіум, зїш 2 капсули зразу.

Та де ж він його зараз варить буде ,чопик
Я мала на увазі, доїде до бурової. Але горіхи в полі не ростуть і вже листя скинули.
В столовій ложці) запальничкою)
Щось не те про тебе подумають.

Скупився. З'їв шавуху.

Дорога в тебе шумурма :hang2::hahah::hahah:
Йому ще туди доїхати треба
Головне аби не прочитати про вибух невідомого походження на буровій з викидом чогось в атмосферу 😂

Дорога в тебе шумурма :hang2::hahah::hahah:

Головне аби не прочитати про вибух невідомого походження на буровій з викидом чогось в атмосферу 😂
Вибуху не буде... папір є. Заплачу ще за 5 хвилин простою біля кущів)) сподіваюсь простій буде не по 50 грн/хв...

Але вже думаю їхать сюди таксувать якщо все ж звільнюсь...

Вибуху не буде... папір є. Заплачу ще за 5 хвилин простою біля кущів)) сподіваюсь простій буде не по 50 грн/хв...

Але вже думаю їхать сюди таксувать якщо все ж звільнюсь...
Тобі прийдеться і будку з шаурмою відкрити. Спочатку пасажирів гудуєш, а потім везеш.

Назад
Угорі