Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Свіже повітря. Повністю розслаблений... Думки самі прийдуть...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Свіже повітря. Повністю розслаблений... Думки самі прийдуть...
Буде потрібен дірєхтор, то дописуйте ше 2кКомплексна послуга: шавуха, туалетний папір, таксі і всього за 2000

Та яке ж воно свіже коли аж очі ріжеСвіже повітря. Повністю розслаблений... Думки самі прийдуть...
Оце бізнес ідея ,вже і дірехтор є,а хто ж саме основне готувати буде ,і отримуватиме піснюлей за смакотуБуде потрібен дірєхтор, то дописуйте ше 2к![]()

Самі відвідувачі готуватимуть наступним відвідувачам) головне лаваші вчасно подавать і майонезу побільше))Оце бізнес ідея ,вже і дірехтор є,а хто ж саме основне готувати буде ,і отримуватиме піснюлей за смакоту![]()
Ну як там шавуха ,довізСамі відвідувачі готуватимуть наступним відвідувачам) головне лаваші вчасно подавать і майонезу побільше))
А пістюлєй отримає Анатолій Борисович. Місцевий бомж.
Він мені туалет показав в місцевому маркеті. А я йому за це хот-дог і чай гарячий. Не так вже і дорого)
Здоров,бродяга
Шо ти працюєш, я тобі місце офігене тримаюПрацюю
Так толком і не сказав що до чого ,а місце тримаєшШо ти працюєш, я тобі місце офігене тримаю![]()
Да норм, тобі сподобається і зп норм.Так толком і не сказав що до чого ,а місце тримаєш
Якось не переконливоДа норм, тобі сподобається і зп норм.
Не зли менеЯкось не переконливо
А ти менеНе зли мене
Ти шо злиться вмієш?А ти мене
НавчилиТи шо злиться вмієш?