Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
тут повірю. Добрий ранок починається в обідДоброго![]()
Зайди в аптеку, купи імодіум, зїш 2 капсули зразу.Не втримався я і поїхав з роботи прогулятись. Занесло попутнім авто за 30км від роботи.
Скупився. З'їв шавуху.
Почав таксі шукати. 1200.
Вроді якось і дорогувато. Але шавуха каже, що їй час побувати на буровій і подивиться на неї не через живіт.
Не купуйте шавуху без транспорту, або підгузника...
То таке. В мене чоботи високі. Потім витрушу... скоріше б по мене вже приїхали... бо якось три години - довго... а 1200 дорого...Зайди в аптеку, купи імодіум, зїш 2 капсули зразу.
Та де ж він його зараз варить буде ,чопикМожна і відвар з листя грецького горіха.
Якщо почну тут варить, то буде зовсім недобре))Можна і відвар з листя грецького горіха.
В столовій ложці) запальничкою)Та де ж він його зараз варить буде ,чопик
Я мала на увазі, доїде до бурової. Але горіхи в полі не ростуть і вже листя скинули.Та де ж він його зараз варить буде ,чопик
Щось не те про тебе подумають.В столовій ложці) запальничкою)
Йому ще туди доїхати требаЯ мала на увазі, доїде до бурової. Але горіхи в полі не ростуть і вже листя скинули.
Дорога в тебе шумурмаНе втримався я і поїхав з роботи прогулятись. Занесло попутнім авто за 30км від роботи.
Скупився. З'їв шавуху.
Почав таксі шукати. 1200.
Вроді якось і дорогувато. Але шавуха каже, що їй час побувати на буровій і подивиться на неї не через живіт.
Не купуйте шавуху без транспорту, або підгузника...

Головне аби не прочитати про вибух невідомого походження на буровій з викидом чогось в атмосферуЙому ще туди доїхати треба
Вибуху не буде... папір є. Заплачу ще за 5 хвилин простою біля кущів)) сподіваюсь простій буде не по 50 грн/хв...Дорога в тебе шумурма
Головне аби не прочитати про вибух невідомого походження на буровій з викидом чогось в атмосферу![]()
Тобі прийдеться і будку з шаурмою відкрити. Спочатку пасажирів гудуєш, а потім везеш.Вибуху не буде... папір є. Заплачу ще за 5 хвилин простою біля кущів)) сподіваюсь простій буде не по 50 грн/хв...
Але вже думаю їхать сюди таксувать якщо все ж звільнюсь...
Може мати зіпсований настрій і сине око за такий бізнесТобі прийдеться і будку з шаурмою відкрити. Спочатку пасажирів гудуєш, а потім везеш.
Тому ФОП з шавухою буде не мій)Може мати зіпсований настрій і сине око за такий бізнес
Комплексна послуга: шавуха, туалетний папір, таксі і всього за 2000Тому ФОП з шавухою буде не мій)
Та ,зачекай ,може людина в кущах сидить а ти йому бізнес ідеїКомплексна послуга: шавуха, туалетний папір, таксі і всього за 2000

Зараз запишу і по дорозі печатку на папері поставлю)Та ,зачекай ,може людина в кущах сидить а ти йому бізнес ідеї![]()
З кущів виднішеТа ,зачекай ,може людина в кущах сидить а ти йому бізнес ідеї![]()
Свіже повітря. Повністю розслаблений... Думки самі прийдуть...З кущів видніше