Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
зате лапті єЯ б,з задоволенням ,але навалили такої роб.,що хай йому ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
зате лапті єЯ б,з задоволенням ,але навалили такої роб.,що хай йому ...
Так ,і робазате лапті є

Не в полоску і то добреТак ,і роба![]()
Я же не предлагаю тебе бухать)) Я про историю, можешь работать и рассказывать))Я б,з задоволенням ,але навалили такої роб.,що хай йому ...
Краще би запропонувала бухатьЯ же не предлагаю тебе бухать)) Я про историю, можешь работать и рассказывать))
А здря.Я же не предлагаю тебе бухать))
І ще щось правдаКраще би запропонувала бухать
Бачиш, ти теж зловив хвилю!
Нагадала мені, десь чув :Бачиш, ти теж зловив хвилю!
Та за таке треба вжертися
А что за повод?)
Один чоловік сидів вдома, є що випити, але немає з ким і причини для випивки немає. Тоді він ловить таракана, прив'язує до ноги нитку. Відпустить нитку, таракан побіг. Тост - вип'ємо за від'їзд. Притягнув таракана до себе - вип'ємо за приїзд.А что за повод?)
А якщо не має таргана ,не має взагалі ні якої живностіОдин чоловік сидів вдома, є що випити, але немає з ким і причини для випивки немає. Тоді він ловить таракана, прив'язує до ноги нитку. Відпустить нитку, таракан побіг. Тост - вип'ємо за від'їзд. Притягнув таракана до себе - вип'ємо за приїзд.
Користуйтесь і не дякуйте.

Іди працюй. Заробиш-заведеш котаА якщо не має таргана ,не має взагалі ні якої живності![]()
ОбідІди працюй. Заробиш-заведеш кота
Злови муху, буде за відліт і приліт. Включи фантазію.А якщо не має таргана ,не має взагалі ні якої живності![]()
Краще крисуЗлови муху, буде за відліт і приліт. Включи фантазію.
Мишу білу купи.
Дам одну пораду, якщо купуєш пару крисок, то потрібно брати одностатевих.Краще крису