Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не пусюнамиВи градусниками міряєтесь?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не пусюнамиВи градусниками міряєтесь?
-1 то шо за пусюн?Не пусюнами
Змерз-1 то шо за пусюн?
Всох?

І лапті не допомогли?
Не ,а Дніпро прикольний був ,вихолоняє так парував - ніби кипить водаІ лапті не допомогли?
Я нічого такого не читала. Ти просто фантазуєш.Гато тобі вже відповідав раз сто як мінімум.
Дохла жіноча відмазка коли нема аргументівЯ нічого такого не читала. Ти просто фантазуєш.

Користувач сайту Reddit назвав свого кота винним у другій вагітності дружини. Пара після народження первістка минулого року поки що дітей не хотіла і охоронялася, проте тварина розпорядилася по-своєму.Їби мурку
Міжнародний день дзиги11 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день дівчаток (International Day of the Girl Child).
Начинай отмечать)) Ждём от тебя грустных историй))Сьогодні день сумних історій![]()
Шо шоБув якось у нас старенький пацієнт, жив сам в квартирі. Ось вцепилась до нього санітарка "давайте, я вас доглядати буду, а ви мені квартиру відпишите." Пару раз підходила до нього з такою пропозицію. А дідусь санітарці, щось своє розповідає. Ось вона не витримує "ви мене чуєте, чи ні, що я вам за квартиру кажу," дідусь на те - " там де ви мене за квартиру питали, я не чув."
А ти кажеш про відмазки. Це життєвий досвід.
Я б,з задоволенням ,але навалили такої роб.,що хай йому ...Начинай отмечать)) Ждём от тебя грустных историй))
Я б,з задоволенням ,але навалили такої роб.,що хай йому ...