Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это ты про каблук?) Если да, то это лайтовая фuгня)) Говорят Гато тут ещё не такие истории рассказывал))
Нє ну с Гато все зрозуміло, там вже кришняк... але тобі навіщо оте всеЭто ты про каблук?) Если да, то это лайтовая фuгня)) Говорят Гато тут ещё не такие истории рассказывал))
Лайтова історія.Это ты про каблук?) Если да, то это лайтовая фuгня)) Говорят Гато тут ещё не такие истории рассказывал))
Да мне оно и не надо))Нє ну с Гато все зрозуміло, там вже кришняк... але тобі навіщо оте все![]()
![]()
Хорошо что в подъезде заметил. Если бы в квартиру зашли, все могло быть печально))Лайтова історія.
В студентські роки перепили в клубі з одногрупницями. Я на барі після енного стакану познайомився з прикольною дівчиною. Щось було точно не так, але Джеймсон в мені говорив що треба більше... пару стаканів і ми їдемо до неї.
В таксі залишки мозку казали тікать.
Чуйка не підвела. В під'їзді я помітив її кадик.
Як виявилося - я п'яним тікаю швидше, ніж тверезим...
От от... а якби раніше, то зараз не стрьомно було б знайомитись з дівчатами...Да мне оно и не надо))
Хорошо что в подъезде заметил. Если бы в квартиру зашли, все могло быть печально))
При знакомстве, сразу проверяй есть ли кадык)) Можешь конечно сразу между ног полезть))От от... а якби раніше, то зараз не стрьомно було б знайомитись з дівчатами...
Привіт.Доброго ранку)
![]()
Не замёрзнешь))Сьогодні і нас -1
-3Сьогодні і нас -1
Та не замерзну ))Не замёрзнешь))
У нас 0