- Дописи
- 23193
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46796
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Щось я не бачу..У тебе іконка висить "моральна підтримка". Мусиш відповідати

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Щось я не бачу..У тебе іконка висить "моральна підтримка". Мусиш відповідати

А мені щось варто доказувати?)Можеш і відео викласти.
Я писала Гато.А мені щось варто доказувати?)
А мне откуда знать?) Ты же спросил про уход из форума?) Значит на что то намекаешь))Навіщо це мені?
В старого галюцінації.Щось я не бачу..![]()
![]()
А страшне бачила тільки Ніка)Я писала Гато.
Твоїх відео я боюсь.
Хм...А мені щось варто доказувати?)

Дякую що нагадав...![]()
А страшне бачила тільки Ніка)
Ой, та що там такого... зато ти тепер знаєш нові людські можливості)))Дякую що нагадав...![]()
Наступним разом перший їх дивися..)Ой, та що там такого... зато ти тепер знаєш нові людські можливості)))
![]()
Мог написать расскажи, ну раз спробуй, то я подумаю, рассказывать или нет))Спробуй
Я хочу! Розкажи!Гато знаю одну извращённую историю, не знаю насколько она правдивая, это мне рассказывали. Могу рассказать если хочешь))
Историю про домработницу и каблук знаешь?)Я хочу! Розкажи!
Ні)Историю про домработницу и каблук знаешь?)
[POSTS=3000]Не знаю насколько эта история правдивая, мне её рассказали. Одна девушка с нашего города устроилась домработницей в Италии к одному старику. Тот ей предложил деньги, сколько я уже не помню, она смогла купить дом за эти деньги в Италии. Если она осуществит одну его фантазию. Она легла на пол голышом. Тот старикашка одел женское платье и обувь на высоком каблуке. И засунул ей тот каблук в зад)) Вот такая история)) [/POSTS]
Ти попав на мультіваркуЯ хочу! Розкажи!
Слабак*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Кто старик?)Ти попав на мультіварку
Слабак
Ага,дідокКто старик?)
У деда уже не стоял)) Все что он смог, это всунуть каблук))Ага,дідок