- Дописи
- 37543
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96372
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
1976 год у вас там сейчас?Та капєц..Щас ще покажу щось
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
1976 год у вас там сейчас?Та капєц..Щас ще покажу щось
![]()
Капець ! Оце заганяються ))Та капєц..Щас ще покажу щось
![]()
Скажи класноПффф, ми і зараз такими поповнюємо.. зараз пошукаю покажу

повернутись в рашку Я прошлым летом там отведал домашнего малинового вина. Вино вообще не пью, а тут так получилось, что отказаться было бы некрасиво. Ну, я и приложился. А оно чистого брожения, без спирта. Короче, натуральное. Не могу сказать, что много выпил, но так, немножко повело. Но при этом потом ни голова не болела, ни мутило. Короче, заценил я домашнее вино из домашней малины.Коли приїзжаю у відпустку хожу в магаз тільки за пивом ,бо все домашне ,і випить і закусить ))))
Та эт даже не рашка... Эт где-то времена советского застояСкажи класноповернутись в рашку
![]()
Я и имел ввиду совдепиюТа эт даже не рашка... Эт где-то времена советского застоя
Так ,вони думають - хочуть людей які хочь трішки бачили волі - свободи пропагандою повернути в совок ((Та эт даже не рашка... Эт где-то времена советского застоя
Гірше..1976 год у вас там сейчас?
І мама молода)) А зараз..то...

Ти молодість згадуєш?Та капєц..Щас ще покажу щось
![]()
Теж за совком скучив?
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Код:
Ні ,то щось пішло не так ))Ти молодість згадуєш?
Теж за совком скучив?
Станки?Ні ,то щось пішло не так ))
Та ні ,хотів і станки заховати ,но щось нажав не те ))Станки?
Ох ти йобушки воробушки..Совок..)
Ти впевнений,що то квіти?
Зараз не можна бути впевненим в чомусь ,тільки в собі ! І то ...)))Ти впевнений,що то квіти?
Как можно быть уверенным в себе?Зараз не можна бути впевненим в чомусь ,тільки в собі ! І то ...)))
Яж написав ,і то ..)))Как можно быть уверенным в себе?
Хотел перднуть, а усрался
Иногда дале себе доверять нельзя))