Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

841619847.gif
Дідусю, ти від сміху луснеш.
Интересно, чем это ее шея и с1сЬки были намазаны, что час лизал)) А потом бухать пошел))
Мабуть сухою таранкою.

У мене є знайомі, що працюють разом. Ось вони приходять разом з роботи, він спокійно сідає і починає чекати коли вона, щось приготує. Доходить до того, що навіть цукор в чаї, вона йому розмішує. Посуда теж на ній. Слава Богу купили посудомийку і тепер проблема хто посуд має з неї виймати.

Аналогично, если бы в 80-х или 90-х кто-то сказал в ответ на телефонный звонок "та я сейчас в лесу гуляю". Сто процентов отвезли бы в лечебницу для душевнобольных
Ну в 90-х могли в лісі гулять)))

С телефоном?)
А, хотя да, к концу 90-х. Но не только лишь все))
Якраз одні власники і могли спокійно гуляти в лісі)) ну... Майже спокійно) після певних розмов з іншими власниками і поїздкою в багажнику)

От тоді цінували час... Не було розмов про годування кота і подібного))
А как Киевстар сделал первые две секунды бесплатными и без платы за соединение, вот тогда вообще было классно.
- выходи
Все. Все же понятно. Значит я уже жду.

У мене є знайомі, що працюють разом. Ось вони приходять разом з роботи, він спокійно сідає і починає чекати коли вона, щось приготує. Доходить до того, що навіть цукор в чаї, вона йому розмішує. Посуда теж на ній. Слава Богу купили посудомийку і тепер проблема хто посуд має з неї виймати.
Хз... тут залежить від людини і її "конституції" насамперед.
Також неабияк від виховання в дитинстві і вкладання цим самим базових понять про відносини в сім"ї.
Особисто мені ніколи не було "впадло" чи "це не чоловіча робота" помити посуд, сходити в магаз, пропилесосити чи винести сміття.
Навпаки, завжди намагався при можливості зняти чим більше домашньої рутинної роботи з жінки мабуть лиш тепер це нею почало цінуватись :mosking: :cool: і це або є або його нема. Зараз роблю все те саме. Як маю можливість - і їсти зварю і поприбираю і в магаз як два пальці ап асфальт. І це все тому що потрібно цінувати і допомагати одне одному. Не розумію тих відносин де якщо ти припустим вдвічи більше заробляєш, то прийшов і ноги догори бо тіпа я "папа" і "устал". Все будується на взаємоповазі і як на мене з того ти і отримуєш потім профіт у вигляді ставлення до себе твоєї половинкі.

В 2003 году у меня был телефон алкател 302 и контрактный пакет от Киевстар. Минута разговора 1 грн. На счету было 500 грн. И из всей группы в колледже у меня одного была мобила)
Золотое было время))

В 2003 году у меня был телефон алкател 302 и контрактный пакет от Киевстар. Минута разговора 1 грн. На счету было 500 грн. И из всей группы в колледже у меня одного была мобила)
Золотое было время))
Перший тел ,сіменс А якийсь там ,то був дрючок - порівнюючи з сьогоднішнім ))))

Перший тел ,сіменс А якийсь там ,то був дрючок - порівнюючи з сьогоднішнім ))))
А самый любимый был у меня 3310.
Я ще пам"ятаю часи, коли були пару секунд безкоштовних... от тоді були справді нормальні розмови))
"Ти де"... "Скоро буду". Баста))
Причем это были два звонка)))))

Назад
Угорі