Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10173
- Реакції
- 18522
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Какая эта?)Я не знаю чи існує більш стресова робота ніж ця...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Какая эта?)Я не знаю чи існує більш стресова робота ніж ця...
Працювати "дзвонарем" в калахКакая эта?)
Та де вона стресова? Хіба гарнітура на вуха тиснеЯ не знаю чи існує більш стресова робота ніж ця...
Та ну нах**Та де вона стресова? Хіба гарнітура на вуха тисне
Ну це теж і регулярноТа ну нах**
Мені не шкода цих людей, нормальні люди тримаються максимум місяць, а інші ще ті гадиЯ не знаю чи існує більш стресова робота ніж ця...
Зла тиМені не шкода цих людей, нормальні люди тримаються максимум місяць, а інші ще ті гади
Я десь чула чи читала, що "дзвонарями" в калах працюють заключьонні, тюряги... а вобщим, поx. Забагато честі перейматися нимиМені не шкода цих людей, нормальні люди тримаються максимум місяць, а інші ще ті гади
Я сьогодні злюка, може завтра буду хороша, буде видноЗла ти
Нормальные люди на такой работе не работают)) эти просто конченые))Мені не шкода цих людей, нормальні люди тримаються максимум місяць, а інші ще ті гади
Одні обіцянкиЯ сьогодні злюка, може завтра буду хороша, буде видно
А ти чого?Нормальные люди на такой работе не работают)) эти просто конченые))
Звонарями працюють ті,хто хоче працювати. І молоді,і старіЯ десь чула чи читала, що "дзвонарями" в калах працюють заключьонні, тюряги... а вобщим, поx. Забагато честі перейматися ними
Та моя сестра нормальна людина, плачучи ходила, плачучи приходила і так місяць, получила копійки від них бо нічого не назвонила, а потім набралася кредитів, і ушла в закат)))Нормальные люди на такой работе не работают)) эти просто конченые))
А вони своїм під менший процент, більшу суму дають?Та моя сестра нормальна людина, плачучи ходила, плачучи приходила і так місяць, получила копійки від них бо нічого не назвонила, а потім набралася кредитів, і ушла в закат)))
Мстя її страшна))а потім набралася кредитів, і ушла в закат)))
Виявляється то заразнеТа моя сестра нормальна людина, плачучи ходила, плачучи приходила і так місяць, получила копійки від них бо нічого не назвонила, а потім набралася кредитів, і ушла в закат)))
Ні, льгот немає)))А вони своїм під менший процент, більшу суму дають?
А теперь ваши бывшие коллеги вам звонят. Прикольно))Та моя сестра нормальна людина, плачучи ходила, плачучи приходила і так місяць, получила копійки від них бо нічого не назвонила, а потім набралася кредитів, і ушла в закат)))
Нічого святого, чесне слово)))Ні, льгот немає)))
Тоже без льготНічого святого, чесне слово)))
Та і справді, тільки аби вона мені спочатку все розказала, а не потім коли я в ж попала, но нічого, вона тепер всіх родичів успокаює і розказує про шахраїв, каже я шахрайкою була, я знаю ?Виявляється то заразне