Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Мені не шкода цих людей, нормальні люди тримаються максимум місяць, а інші ще ті гади
Я десь чула чи читала, що "дзвонарями" в калах працюють заключьонні, тюряги... а вобщим, поx. Забагато честі перейматися ними

Я сьогодні злюка, може завтра буду хороша, буде видно
Одні обіцянки
Нормальные люди на такой работе не работают)) эти просто конченые))
А ти чого?
Я десь чула чи читала, що "дзвонарями" в калах працюють заключьонні, тюряги... а вобщим, поx. Забагато честі перейматися ними
Звонарями працюють ті,хто хоче працювати. І молоді,і старі

Нормальные люди на такой работе не работают)) эти просто конченые))
Та моя сестра нормальна людина, плачучи ходила, плачучи приходила і так місяць, получила копійки від них бо нічого не назвонила, а потім набралася кредитів, і ушла в закат)))

Та моя сестра нормальна людина, плачучи ходила, плачучи приходила і так місяць, получила копійки від них бо нічого не назвонила, а потім набралася кредитів, і ушла в закат)))
А вони своїм під менший процент, більшу суму дають?

А теперь ваши бывшие коллеги вам звонят. Прикольно))

Виявляється то заразне
Та і справді, тільки аби вона мені спочатку все розказала, а не потім коли я в ж попала, но нічого, вона тепер всіх родичів успокаює і розказує про шахраїв, каже я шахрайкою була, я знаю ?

Назад
Угорі