Ксенія
Перевірений
- Дописи
- 27785
- Реакції
- 68608
- Бали
- 7615
Ксенія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вас в підвалі тримають?Добре вам, я ще на сонці не бувала)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вас в підвалі тримають?Добре вам, я ще на сонці не бувала)))
Сходи.В моєму місті єпап шукає на роботу дзвонарів)))
Вік живи-вік учисьСенсей ! Не може такого бути !!!)))))
І тас тоже шукає, і шв, роботи вагон, якщо я устроюсь в якусь контору вони мені будуть дзвонити? ???В моєму місті єпап шукає на роботу дзвонарів)))
Хай переприймуть до себе працівників від інших кантор!!В моєму місті єпап шукає на роботу дзвонарів)))
Дивись яка красота, я своїх котів чухаю, можна і собі спинку почухати.Вы какие то не такие. Чухалка, обгорела)) Если мужчина по спине вдоль позвоночника, нежно поцелует и прикоснуться губами можно такой кайф словить))
Практика,практика і ще раз практика. Або не разТа ,я , взагалі неук ...
На роботі не має можливості загорати, а після роботи вже не хочеться)))Вас в підвалі тримають?
Я хочу чтобы целовали, а не чухали)) от чухали я кайф не словлю))Дивись яка красота, я своїх котів чухаю, можна і собі спинку почухати.
![]()
А може хтось їв сало з часником і пив самогон, а потім тобі спинку буде цілувати.Я хочу чтобы целовали, а не чухали)) от чухали я кайф не словлю))
Вони скоро на бібіці по адресу і так приїдуть, щеб ото я до них ходила ?Сходи.
Тоді треба на пору істи часник і пити самогон !?А може хтось їв сало з часником і пив самогон, а потім тобі спинку буде цілувати.
Ну значит целования моей спины, перенесем на следующий раз))А може хтось їв сало з часником і пив самогон, а потім тобі спинку буде цілувати.
Сколько раз повторять, я самогон не пью))Тоді треба на пору істи часник і пити самогон !?
Я не їм таке, то хімія, то вредно.
Я не знаю чи існує більш стресова робота ніж ця...І тас тоже шукає, і шв, роботи вагон, якщо я устроюсь в якусь контору вони мені будуть дзвонити? ???