Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ні. Чувак в тесті написав,що це 5 ковзаючих ударів долонею по хребту. Показав
А там скільки відповідей на одне питання?Ні. Чувак в тесті написав,що це 5 ковзаючих ударів долонею по хребту. Показав
То привід до застосування прийому.А там скільки відповідей на одне питання?
Вони могли простіше написати, інородне тіло в трахеї, або стравоході.
Так у Вас заборонено їсти в торговому залі?То привід до застосування прийому.
В тесті просто описати треба було.
Толкова кума ???Так у Вас заборонено їсти в торговому залі?
![]()
Потєря потєрь))))Надо было про мужа молчать)) Мистер love расстроился и все лайки забирал))
Відлайкав, а потім ще і забирати назад довелося...Потєря потєрь))))
Стільки труда було потрачено, от правду кажуть, що найдорожче обходиться жінка якій від тебе нічого не треба ?Відлайкав, а потім ще і забирати назад довелося...
Ну зато мовчки зібрав лайки і зник з життя...Стільки труда було потрачено, от правду кажуть, що найдорожче обходиться жінка якій від тебе нічого не треба ?
Может у него новая любовь появилась. В одной забрал, другой отдал))Ну зато мовчки зібрав лайки і зник з життя...
Дома літає, в Кривому був-літало, в Одесу припхався і тут триндець
Точно, думаю так і булоМожет у него новая любовь появилась. В одной забрал, другой отдал))
Ви тепер підете і від нього лайки заберете?Точно, думаю так і було
Думає вже знайшов кому лайки присунуть?)Может у него новая любовь появилась. В одной забрал, другой отдал))
Я йому лайків не ставила, не одблагодарила ні разу ???Ви тепер підете і від нього лайки заберете?
Чи Ви щедра дівчина?
Ага ,натикати ???Думає вже знайшов кому лайки присунуть?)
Похоже обиделся))Я йому лайків не ставила, не одблагодарила ні разу ???
А шо робить, я ж не знала що то все не бездвозмездно ?Похоже обиделся))