Гато
Читач
- Дописи
- 20157
- Реакції
- 37330
- Бали
- 7740
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А сковорідка за 27К не привід?Хто тебе так налякав?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А сковорідка за 27К не привід?Хто тебе так налякав?
Нічого страшного, тоді майже всі чоловіки в таких ходили.Вы этим фото раняете мое детство)))
Так це оберіг від мене?А сковорідка за 27К не привід?
Ото не треба ,я трішки походив ,коли був зовсім малявкою ))))Нічого страшного, тоді майже всі чоловіки в таких ходили.
А сорочку в колготки заправляв?Ото не треба ,я трішки походив ,коли був зовсім малявкою ))))
Я в 14 лет уже пил шипучку на повторном дежурстве! И девочки тоже с нами колдырили!Так оберег рабочий или нет))Девочки давали дергать себя за косички или убегали при виде сандаликов))
Не пам'ятаю ?А сорочку в колготки заправляв?
Самогон біля криниці. Правда в пацанячій компаніїЯ в 14 лет уже пил шипучку на повторном дежурстве! И девочки тоже с нами колдырили!
По факту мы их ещё тогда не трахали но за сисbку поддержать давали стабильноСамогон біля криниці. Правда в пацанячій компанії
То мабуть на все життя запам'яталось ,самогон - біля криниці та зелені яблука ?Самогон біля криниці. Правда в пацанячій компанії
А чё зелёными яблоками?)Что в селе кроме яблок, нормальную закусь не достать))То мабуть на все життя запам'яталось ,самогон - біля криниці та зелені яблука ?
Походу таке бувало з усіма...Самогон біля криниці. Правда в пацанячій компанії
Якщо знав що щось буде то конешно стириш з кухні щось ,а так що знайшов )))))А чё зелёными яблоками?)Что в селе кроме яблок, нормальную закусь не достать))
Півтори літри, два помідори, три огірки, два яблука. Година часу. Сільський клуб. Я не місцевий в компанії не місцевих.А чё зелёными яблоками?)Что в селе кроме яблок, нормальную закусь не достать))
Та да !помню точим вино с подвала и мать заходит!посмотрела и дала нам закусить)))Півтори літри, два помідори, три огірки, два яблука. Година часу. Сільський клуб. Я не місцевий в компанії не місцевих.
Весело було))
Ладно, и со мной тоже такое было. Пила возле колодца))Походу таке бувало з усіма...
О ,так ти свій чувак !))))Ладно, и со мной тоже такое было. Пила возле колодца))
Я не чувак)) Я чувачка))О ,так ти свій чувак !))))
Я жив через хату від клуба. Носив все,що міг сперти і рюмка була під лавкою прихованаПівтори літри, два помідори, три огірки, два яблука. Година часу. Сільський клуб. Я не місцевий в компанії не місцевих.
Весело було))
ЧувіхаЯ не чувак)) Я чувачка))
Пусть будет Чувиха))Я жив через хату від клуба. Носив все,що міг сперти і рюмка була під лавкою прихована
Чувіха
Заброшенний міст,горілка,крекер і бутилка водички,і пачка сигарет на всіх ...)Або цвинтар ще міг бутиПівтори літри, два помідори, три огірки, два яблука. Година часу. Сільський клуб. Я не місцевий в компанії не місцевих.
Весело було))