Гато
Читач
- Дописи
- 20157
- Реакції
- 37330
- Бали
- 7740
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Обійдешся без водиБуенос діас чікіти і мучачі
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Обійдешся без водиБуенос діас чікіти і мучачі
![]()
З самого ранку - злюка ))))Обійдешся без води
Спати хочуЗ самого ранку - злюка ))))
Виродки не давали ,літало ?Спати хочу
Я ж везучий. Дома літає, в Кривому був-літало, в Одесу припхався і тут триндецьВиродки не давали ,літало ?
Строчно треба хряпнути - зняти стрес ,або комусь дати пі#*#₴й )))Я ж везучий. Дома літає, в Кривому був-літало, в Одесу припхався і тут триндець
А ще ту довбану атестацію проводити. Вже око смикається
Пішов у саратовОбійдешся без води

Що говорить про те, який ти "щасливчік"Я ж везучий. Дома літає, в Кривому був-літало, в Одесу припхався і тут триндець
Це твоя карма.Я ж везучий. Дома літає, в Кривому був-літало, в Одесу припхався і тут триндець
Ага ,дивись бо добалакаємся отримаєм на пару ,он діду і води не дав ??Це твоя карма.
![]()
А може тебе врекли?
Я воду не п"юАга ,дивись бо добалакаємся отримаєм на пару ,он діду і води не дав ??

Жарко, а треба на вулиці сидіти... Пару годин.У тебе персонально?
Хто вчора щуку чистив? Дуже кістлява була?
Буенос діас чікіти і мучачі
![]()
Чим я і займаюсьабо комусь дати пі#*#₴й )))
Треба бути добрішим) хоч з любов'ю їх...Чим я і займаюсь
Хочеш полікувати?Це твоя карма.
![]()
А може тебе врекли?
За два дні треба атестувати 45 чоловік. Після перших 5 у мене око смикається. Яка нафіг любов?Треба бути добрішим) хоч з любов'ю їх...
Міцна. Чоловіча. Справжня. З руками на плечах.Яка нафіг любов?
Він їх по любові - полюбому ....))))Треба бути добрішим) хоч з любов'ю їх...
Морально. У збоченій форміВін їх по любові - полюбому ....))))
Я звичайно спустилась з гір, і не біла і пухнаста. Але я не босоркання і не ношу велосипедки, так що з лікуванням не до мене.Хочеш полікувати?
Черговий доказ твоєї безмежної доброти!Я звичайно спустилась з гір, і не біла і пухнаста. Але я не босоркання і не ношу велосипедки, так що з лікуванням не до мене.
Я практикую самі звичайні методи - випити кров, з'їсти трішки мізків кофейною ложкою, поклювати печінку. Якщо щось підходить звертайся. Допоможу. Можу одного котика усиновити.