Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Жорстоко )))
От,да ! Тільки трішки зайнятий - павуків ганяю !( не мурах )))) Все в холодосі чекає !)))А вспомнив ,а ти для малювання користуєшся графічним планшетом ,бо я малим купляв ,забавна штука ...Touni ты сегодня квасить собирался)) Как успехи?)
Бегать за пауками, наверное прикольное занятие))От,да ! Тільки трішки зайнятий - павуків ганяю !( не мурах )))) Все в холодосі чекає !)))А вспомнив ,а ти для малювання користуєшся графічним планшетом ,бо я малим купляв ,забавна штука ...
Бегать за пауками, наверное прикольное занятие))
Нет, не пользуюсь. Делаю набросок от руки. Потом фоткаю и вставляю в иллюстратор. А там уже рисую при помощью фигур, пера, кистей. Мне так удобней)) С рисованием у меня своя история, то рисую, потом бросаю, потом опять рисую.
А я, як писав дід олдскул ,пробував на тому пластику щось шкрябать не моє ,папір та олівецьБегать за пауками, наверное прикольное занятие))
Нет, не пользуюсь. Делаю набросок от руки. Потом фоткаю и вставляю в иллюстратор. А там уже рисую при помощью фигур, пера, кистей. Мне так удобней)) С рисованием у меня своя история, то рисую, потом бросаю, потом опять рисую.
Каждому своё. Мне удобней набросок делать от руки))А я, як писав дід олдскул ,пробував на тому пластику щось шкрябать не моє ,папір та олівець,а їм зайшло ...
Я тоже ваяю рукамиКаждому своё. Мне удобней набросок делать от руки))

І що ,якщо не секрет ? Про гусаків та змій не треба ?Я тоже ваяю руками![]()
![]()
Сьогодні запікав м"ясо, зараз буду запікати ще картоплю з грибами і птицею... вечором лупашити горілкуІ що ,якщо не секрет ?
Це не моє. Якось не зайшло.Про гусаків та змій не треба ?
поруч є завжди "спеціально навчена" людина Молодець ?Сьогодні запікав м"ясо, зараз буду запікати ще картоплю з грибами і птицею... вечором лупашити горілку
До колекції шахових фігур ,купляй ??
От не треба всіх під одну ...???