Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

101-world13.spcs.bio.webp

Touni ты сегодня квасить собирался)) Как успехи?)
От,да ! Тільки трішки зайнятий - павуків ганяю !( не мурах )))) Все в холодосі чекає !)))А вспомнив ,а ти для малювання користуєшся графічним планшетом ,бо я малим купляв ,забавна штука ...

От,да ! Тільки трішки зайнятий - павуків ганяю !( не мурах )))) Все в холодосі чекає !)))А вспомнив ,а ти для малювання користуєшся графічним планшетом ,бо я малим купляв ,забавна штука ...
Бегать за пауками, наверное прикольное занятие))
Нет, не пользуюсь. Делаю набросок от руки. Потом фоткаю и вставляю в иллюстратор. А там уже рисую при помощью фигур, пера, кистей. Мне так удобней)) С рисованием у меня своя история, то рисую, потом бросаю, потом опять рисую.

Нет, не пользуюсь. Делаю набросок от руки. Потом фоткаю и вставляю в иллюстратор. А там уже рисую при помощью фигур, пера, кистей. Мне так удобней)) С рисованием у меня своя история, то рисую, потом бросаю, потом опять рисую.
1689424187019.webp

А я, як писав дід олдскул ,пробував на тому пластику щось шкрябать не моє ,папір та олівець ✏️,а їм зайшло ...

І що ,якщо не секрет ?
Сьогодні запікав м"ясо, зараз буду запікати ще картоплю з грибами і птицею... вечором лупашити горілку
Про гусаків та змій не треба ?
Це не моє. Якось не зайшло.
Для цього :mosking: поруч є завжди "спеціально навчена" людина :cool:

Назад
Угорі