Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10173
- Реакції
- 18522
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Да вроде хобби написала)) Ну можно и про хоботы))Знову хоботи ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да вроде хобби написала)) Ну можно и про хоботы))Знову хоботи ???
?,Трішки відповідальний момент ,виводу сотки ,то не уважно прочитав )))Да вроде хобби написала)) Ну можно и про хоботы))
А ти добре подумай..)Що це значить ,а ))))
Он долго думает, говори ему прямо))А ти добре подумай..)
До завтра подумати можна ? Бо сурйозна роб .А ти добре подумай..)
Ага,я ж теж не довго на проф.,сидів ))))Он долго думает, говори ему прямо))
Что там карты говорят?)Їх декілька навіть. Перукарство, трактування карт таро, стреччінг, полденс
Що все буде добре)Что там карты говорят?)
Где ты сидел?)До завтра подумати можна ? Бо сурйозна роб .
Ага,я ж теж не довго на проф.,сидів ))))
Взагалі ні де ))) В своєму щоденнику ....Где ты сидел?)
А ты про это))Взагалі ні де ))) В своєму щоденнику ....
Так певно і буть..)До завтра подумати можна ? Бо сурйозна роб .
Ага,я ж теж не довго на проф.,сидів ))))
Таке запитання ,а навіщо вам форум якщо за допомогою карт можна дізнатися майбутьне ,і чому вони вас не попередили про халепу ?Що все буде добре)
Вони попереджали про проходження випробовування і здобуття певного досвіду)) а от дослівно не кажутьТаке запитання ,а навіщо вам форум якщо за допомогою карт можна дізнатися майбутьне ,і чому вони вас не попередили про халепу ?
Так а форум вам зачем?)Вони попереджали про проходження випробовування і здобуття певного досвіду)) а от дослівно не кажуть
То зрозуміло ,тобто проігнорили попередження ?Вони попереджали про проходження випробовування і здобуття певного досвіду)) а от дослівно не кажуть
Писала ж вище, знадобитьмя профільний спеціаліст+збираю досвід тих, хто вже стикавсяТак а форум вам зачем?)
Не проігнорила, я якраз його наповну проживаю((То зрозуміло ,тобто проігнорили попередження ?
Хреновые у вас карты. Моя кофейная гуща сразу жoпy рисует)) Тут без расшифровки все понятно))Вони попереджали про проходження випробовування і здобуття певного досвіду)) а от дослівно не кажуть
Тоді вам легше)) проінформовані значить озброєніХреновые у вас карты. Моя кофейная гуща сразу жoпy рисует)) Тут без расшифровки все понятно))
Добре ,раз тут - то беріть себе в руці ,обирайте стратегію ,дивіться ставте блок ,і не панікуйте !!!!)))Все буде добре ?Писала ж вище, знадобитьмя профільний спеціаліст+збираю досвід тих, хто вже стикався
Не проігнорила, я якраз його наповну проживаю((
Дякую)))Добре ,раз тут - то беріть себе в руці ,обирайте стратегію ,дивіться ставте блок ,і не панікуйте !!!!)))Все буде добре ?