Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це в якому році в Запоріжжі був нормальний сніг?Теж снігу хочу. Але щоб не такий, що зразу танути і вода з грязюкою під ногами. А в нас в Запоріжжі такий зазвичай буває тільки в січні, десь на Хрещення або пізніше навіть.
У нас він не те що йде, а пистує як скаженний.А у нас іде сніг ?
Клас! Я хочу до тебе, бо в нас вже всьооо, болото????У нас він не те що йде, а пистує як скаженний.
Замахався гараж відкопувати...
Не здивуюсь коли на Новий рік все ростане і дощ вхєрачить
Ну, майже кожного року десь після Хрещення або вже навіть в лютому бувають морози зі снігом. Таким, що навіть дітлахам на санках покататися є можливість.Це в якому році в Запоріжжі був нормальний сніг?
О! А дощ на Новий рік - то наше все, я навіть дивуюся, коли його чомусь в ту ніч немає)Не здивуюсь коли на Новий рік все ростане і дощ вхєрачить
Любиш гаражі відкопувати? )))Я хочу до тебе
Це моє хоббі ?Любиш гаражі відкопувати? )))
Получу після 19го "вовину тищу" і куплю тобі квиток. Чекаю ???Це моє хоббі ?
І в театр зводиш??Получу після 19го "вовину тищу" і куплю тобі квиток. Чекаю ???
Ви знущаєтесь??А в мене нічний дожор. Тиждень якось кволо хворіла - і температури товком не було, але слабкість дика і нічого у рота не лізло. Навіть ще сьогодні вранці. К ночі - я бодра, весела, працюю і ... жеру вареники. Бо все інше, що придумалося, вже зіжрала. Сама в шоці.
Сукню вже замовила??І в театр зводиш??
Сукню вже замовила??

Це якщо ти приїдеш не в купе а плацкартомІ в театр зводиш??

Я не горда?Це якщо ти приїдеш не в купе а плацкартом![]()
![]()
![]()
Ну тоді жиранемо ???Я не горда?
?Я не горда?
Ні. Жеру. Вперше за тиждень багато і смачно. Варенечки з сиром, солоденькі.Ви знущаєтесь??
?Ну тоді жиранемо ???
?Ні. Жеру. Вперше за тиждень багато і смачно. Варенечки з сиром, солоденькі.
Сиділа, вмовляла себе, що ночью жерти - свиняче діло. Але - реально вперше за тиждень їсти схотілося, а не впихувала в себе хоча б щось.
Шо?? Заради театра і книжечки я в плацкарті можу перетоптатися?
В смислі і книжечки??Шо?? Заради театра і книжечки я в плацкарті можу перетоптатися?