Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

1639430518688.webp

Теж снігу хочу. Але щоб не такий, що зразу танути і вода з грязюкою під ногами. А в нас в Запоріжжі такий зазвичай буває тільки в січні, десь на Хрещення або пізніше навіть.
Це в якому році в Запоріжжі був нормальний сніг?

У нас він не те що йде, а пистує як скаженний.
Замахався гараж відкопувати...
Не здивуюсь коли на Новий рік все ростане і дощ вхєрачить
Клас! Я хочу до тебе, бо в нас вже всьооо, болото????

Це в якому році в Запоріжжі був нормальний сніг?
Ну, майже кожного року десь після Хрещення або вже навіть в лютому бувають морози зі снігом. Таким, що навіть дітлахам на санках покататися є можливість.
Так, гарно, як та сніжна зима на вихідні приходиться ))))
Не здивуюсь коли на Новий рік все ростане і дощ вхєрачить
О! А дощ на Новий рік - то наше все, я навіть дивуюся, коли його чомусь в ту ніч немає)

А в мене нічний дожор. Тиждень якось кволо хворіла - і температури товком не було, але слабкість дика і нічого у рота не лізло. Навіть ще сьогодні вранці. К ночі - я бодра, весела, працюю і ... жеру вареники. Бо все інше, що придумалося, вже зіжрала. Сама в шоці.

А в мене нічний дожор. Тиждень якось кволо хворіла - і температури товком не було, але слабкість дика і нічого у рота не лізло. Навіть ще сьогодні вранці. К ночі - я бодра, весела, працюю і ... жеру вареники. Бо все інше, що придумалося, вже зіжрала. Сама в шоці.
Ви знущаєтесь??
І в театр зводиш??
Сукню вже замовила??

Ні. Жеру. Вперше за тиждень багато і смачно. Варенечки з сиром, солоденькі. :cool:
Сиділа, вмовляла себе, що ночью жерти - свиняче діло. Але - реально вперше за тиждень їсти схотілося, а не впихувала в себе хоча б щось.

Ну тоді жиранемо ???
?
Ні. Жеру. Вперше за тиждень багато і смачно. Варенечки з сиром, солоденькі. :cool:
Сиділа, вмовляла себе, що ночью жерти - свиняче діло. Але - реально вперше за тиждень їсти схотілося, а не впихувала в себе хоча б щось.
?

Назад
Угорі