Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

В мене там родичі загинули... я ж родом східчанин... тому не можу тішитись туризмом ( заробляння грошей на цікавості людей до трагічних подій і смертей )
Тобто платити гроші наприклад за відвідування музею так званої ВВВ, це теж тішитись туризмом ( заробляння грошей на цікавості людей до трагічних подій і смертей )?

Тобто платити гроші наприклад за відвідування музею так званої ВВВ, це теж тішитись туризмом ( заробляння грошей на цікавості людей до трагічних подій і смертей )?
Ти чо хош ?!
Давно доєбатись не можеш, бо духу не вистачає ???

В мене там родичі загинули... я ж родом східчанин... тому не можу тішитись туризмом ( заробляння грошей на цікавості людей до трагічних подій і смертей )

А хто тебе заставлявв море і на спеку ? :rolleyes:
Я перший раз як був - побачив верблюда з сумкою під сракою ( пойняв для чого ) - сказав : мені вистачить басейна в готелі і столовки з "анклюзівом"...

Ну так - ядерний реактор, в якому розірвало накєр активну зону цікавіший :lol:
Влезу в ваш разговор,извините,В Освенциме ,более миллиона людей погибло,вроде как,Место страшное ....но почему то ,там ,экскурсии не скончаемы.Великая трагедия..ужасные смерти..У каждого свои интересы,приоритеты,причины..Зачем забывать?Кому то история интересней,чем просто отдых у бассейна..И причины у каждого свои..
в Сталкер не играла,),только в Передовую)Но всегда хотела побывать в Чернобыле.И если б не Ковид,то ещё год назад бы осуществилось...Рада за Шарлотту)Она хотела этого и получила желаемое)

ВаЛиКо, справа в тому, що в мене також не просто цікавість до зони відчуження. Не буду вдаватися в подробиці... А спеку не переношу) Була і в Єгипті, і в Туреччині... Більше ні! Збираю дєнюшку на Ісландію)
Жаль,нет домика в Монако,местные жители не работают,только приезжие,сдал на месяц маленькую квартирку +2000 ойро)))))

Я чекав відповіді на питання взагалі-то)
Не рівняй події... Зона відчудження - музей ???
А ти хто такий щоб я стільки уваги тобі приділяв?)
Коля ї6аш своїм шляхом і не чипай непідйомне.
Чого так підгорає?
Взагалі ні.
Слабувато, на 2 з +)
Дякую за оцінку... жУрі ))

vorobiev.webp

Не рівняй події... Зона відчудження - музей ???
Назовуть музеєм, щось зміниться?
Нехай люди їдуть і дивляться! Це як пам'ятник антинародній і дибільній системі!
Коля ї6аш своїм шляхом і не чипай непідйомне.
Да ну, ти ж знаєш, нічого непідйомного немає
Помітно
ВаЛиКо, Искатель, так, я вас обох люблю! ? Не починайте ????
Це ж: темный уголок)

Назовуть музеєм, щось зміниться?
Я відповів на твоє запитання. Не путай поняття і не передьоргуй.
Нехай люди їдуть і дивляться! Це як пам'ятник антинародній і дибільній системі!
Звичайно. Я висловив лиш свою думку і не більше.
Да ну, ти ж знаєш, нічого непідйомного немає
Не факт... далеко не факт.
Це ж: темный уголок)
:попкорн::попкорн::попкорн:

Назад
Угорі