Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Это потому шо в Хургаде дороже ?)))
Не - ну отдых в "зоне отчуждения" как по мне - странные потребности)))
А как по мне это весьма и весьма интересно.. Всегда хотела там побывать...Как бы странно это не звучало..

Ні. В мене погані спогади про цю подію...

Ну да ну да :lol: :lol: :lol: ... бачу що ти теж не пробувала ))
Ну хто що не пробував )))
А в кого хороші спогади про цю подію?...
Пробувала я))) Не люблю спеку і море просто) Я більше по активному відпочинку))

Шо??Сама в шокі.Прям аж соромно часом...5бухгалтерів,3лікаря,6вчителів в сімействі?..і одна аферістка..
А я люблю море и спеку,только наше)и а тивный отдых..с парашута не дали пригнуть?з моїми талантами я б точно щось не то натворила

Я тоже жа активный)))если море и солнце,тогда Пино Колада мне в помощь))))но токо не 12 часов лететь))))

В мене там родичі загинули... я ж родом східчанин... тому не можу тішитись туризмом ( заробляння грошей на цікавості людей до трагічних подій і смертей )
Пробувала я))) Не люблю спеку і море просто)
А хто тебе заставлявв море і на спеку ? :rolleyes:
Я перший раз як був - побачив верблюда з сумкою під сракою ( пойняв для чого ) - сказав : мені вистачить басейна в готелі і столовки з "анклюзівом"...

Я більше по активному відпочинку))
Ну так - ядерний реактор, в якому розірвало накєр активну зону цікавіший :lol:

Сонечка,как скучно было бы жить без этих авантюр)))шо за жизнь была бы))я -сама в акуи, куда меня так занесло .)))зато,ту все как в одной большой семье))

ВаЛиКо, справа в тому, що в мене також не просто цікавість до зони відчуження. Не буду вдаватися в подробиці... А спеку не переношу) Була і в Єгипті, і в Туреччині... Більше ні! Збираю дєнюшку на Ісландію)

Назад
Угорі