- Дописи
- 23199
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46801
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В такие игры не играю...В сталкер наверное переигралась...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В такие игры не играю...В сталкер наверное переигралась...
Тю)) Пінгвіни не там, географ)))Привіт пінгвінам ))
Я в курсі ))) Тому і написав ))Тю)) Пінгвіни не там, географ)))
Тобто платити гроші наприклад за відвідування музею так званої ВВВ, це теж тішитись туризмом ( заробляння грошей на цікавості людей до трагічних подій і смертей )?В мене там родичі загинули... я ж родом східчанин... тому не можу тішитись туризмом ( заробляння грошей на цікавості людей до трагічних подій і смертей )
Але Антарктида теж в планах)))Я в курсі )))
Ти чо хош ?!Тобто платити гроші наприклад за відвідування музею так званої ВВВ, це теж тішитись туризмом ( заробляння грошей на цікавості людей до трагічних подій і смертей )?
Влезу в ваш разговор,извините,В Освенциме ,более миллиона людей погибло,вроде как,Место страшное ....но почему то ,там ,экскурсии не скончаемы.Великая трагедия..ужасные смерти..У каждого свои интересы,приоритеты,причины..Зачем забывать?Кому то история интересней,чем просто отдых у бассейна..И причины у каждого свои..В мене там родичі загинули... я ж родом східчанин... тому не можу тішитись туризмом ( заробляння грошей на цікавості людей до трагічних подій і смертей )
А хто тебе заставлявв море і на спеку ?
Я перший раз як був - побачив верблюда з сумкою під сракою ( пойняв для чого ) - сказав : мені вистачить басейна в готелі і столовки з "анклюзівом"...
Ну так - ядерний реактор, в якому розірвало накєр активну зону цікавіший![]()
Жаль,нет домика в Монако,местные жители не работают,только приезжие,сдал на месяц маленькую квартирку +2000 ойро)))))ВаЛиКо, справа в тому, що в мене також не просто цікавість до зони відчуження. Не буду вдаватися в подробиці... А спеку не переношу) Була і в Єгипті, і в Туреччині... Більше ні! Збираю дєнюшку на Ісландію)
Не починай!!!Ти чо хош ?!
Давно доєбатись не можеш, бо духу не вистачає ???
Тихонько!Что за кипешь?)Ти чо хош ?!
Давно доєбатись не можеш, бо духу не вистачає ???
Науй хай йде зі своїми доєбонами ... ( іншими словами - проходить далі )))Не починай!!!
Я чекав відповіді на питання взагалі-то)Давно доєбатись не можеш
Слабувато, на 2 з +)Науй хай йде зі своїми доєбонами ... ( іншими словами - проходить далі )))
Не рівняй події... Зона відчудження - музей ???Я чекав відповіді на питання взагалі-то)
Коля ї6аш своїм шляхом і не чипай непідйомне.А ти хто такий щоб я стільки уваги тобі приділяв?)
Взагалі ні.Чого так підгорає?
Дякую за оцінку... жУрі ))Слабувато, на 2 з +)
Назовуть музеєм, щось зміниться?Не рівняй події... Зона відчудження - музей ???
Да ну, ти ж знаєш, нічого непідйомного немаєКоля ї6аш своїм шляхом і не чипай непідйомне.
ПомітноВзагалі ні.
Це ж: темный уголок)
Я відповів на твоє запитання. Не путай поняття і не передьоргуй.Назовуть музеєм, щось зміниться?
Звичайно. Я висловив лиш свою думку і не більше.Нехай люди їдуть і дивляться! Це як пам'ятник антинародній і дибільній системі!
Не факт... далеко не факт.Да ну, ти ж знаєш, нічого непідйомного немає
Це ж: темный уголок)