Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

А якщо в неї 5 дітей від різних? Це вона поєднана з усіма? Ні Ксю, я ту дешеву шльондру знати не хочу. То моя помилка молодості і я з нею ніяк не поєднаний. Я в ті твої поєднання не приймаю. Дитина підросте і все зрозуміє.
Уяви собі, поєднана з усіма батьками своїх дітей. Звичайно це тобі не подобається, але 50% тебе, а 50% жінки в спільній дитині.
В неї справді 5 дітей?

Уяви собі, поєднана з усіма батьками своїх дітей. Звичайно це тобі не подобається, але 50% тебе, а 50% жінки в спільній дитині.
В неї справді 5 дітей?
доброго ранку. Я не знаю, її життям не цікавлюся.

Доброго.
Даремно не цікавишся. Можливо колишня розбагатіла і ти можеш подати на неї в суд на компенсацію за загублену молодість.:письмо:
Такі люди не зароблять самі нічого. Це такі як у фільмі паразити, живуть за рахунок інших. А розрахується вона звісно за все, з часом.:)

Дивилася корейське кіно, паразити?

Такі люди не зароблять самі нічого. Це такі як у фільмі паразити, живуть за рахунок інших. А розрахується вона звісно за все, з часом.:)

Дивилася корейське кіно, паразити?
Бачила рекламу на фільм, щось не зайшло.

IMG_20250911_121330_356.webp

Mishanja, робота вдома ?

але вночі організму треба відпочити)

Можна й на ти-як скажете 😂
Робота за кордоном. На зміни. Наставляю машини. Відповідаю за виробництво.

Але хочу звичайно додому. Мав бронь міг працювати. Ні треба було ще раз в це лайно вляпатися.

Mishanja,
але вночі організму треба відпочити)
Я взагалі мало сплю, чи то після нічної зміни, чи так. Але сьогодні не важка зміна, стою біля машини тел.клацаю))

Останнє редагування:
Mishanja, Час швидко проходить,а ви зможете повернутися навіть під час війни додому ,коли закриєте питання з МФО?

Mishanja, Час швидко проходить,а ви зможете повернутися навіть під час війни додому ,коли закриєте питання з МФО?
В мене не лише мфо, є ще банківські кредити на досить велику суму. Їх я сплачую тепер тільки обов'язкові платежі. Потім хочу щось трохи заробити, щоб за хоч якусь частину так сказати "наверстати втраченого" По моїм підрахунками це ще точно займе років 2.

Що стосується мого повернення, то під час війни не зможу, загребли би мабуть з кордону, а після думаю проблем з цим не буде, бо я виїхав законно, тільки не повернувся продовжити відстрочку. Надіюся та думаю, що обійдеться штрафом. Плюс є знайомства в Україні, які мають не малий вплив і можуть багато в чому допомогти
В будь якому випадку, прик.ладу всі зусилля щоб повернутися. Мене абсолютно нічого тут не привлєкає. Навіть висока зп.

Ось така історія))

@Mishanja,так багато сімей живе ,головне що це тимчасово і потерпіти тих 2 роки ,щоб жити ще краще,а там і війна закінчиться ))))
За кожен свій крок ,треба відповідати ,якби не не було)))
Ми всі тут через гроші ,втратили час,людей,здоровʼя ,але не втрачаємо надіі 😂

@Mishanja,так багато сімей живе ,головне що це тимчасово і потерпіти тих 2 роки ,щоб жити ще краще,а там і війна закінчиться ))))
За кожен свій крок ,треба відповідати ,якби не не було)))
Ми всі тут через гроші ,втратили час,людей,здоровʼя ,але не втрачаємо надіі 😂
За кожен свій крок ,треба відповідати ,якби не не булозолоті слова.

Фінанси в будь якому випадку питання, яке вирішується рано чи пізно, головне щоб гірших проблем в житті не було.

Ми всі тут через гроші
Це в загальному, чи ти теж за кордоном? Але ж мабуть ні, в як же клаптик біля городу))

Назад
Угорі