Блудник
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2537
- Реакції
- 3589
- Бали
- 698
Блудник не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Готуйся, скоро будеш календар перевертати, а поки що...Капєц гуморесочка
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Готуйся, скоро будеш календар перевертати, а поки що...Капєц гуморесочка
Салют!а ты все не меняешься))Вот и лето прошло..
Кабачки закатала.
Помидоров ведро
Только этого мало![]()
Кака была, така естьСалют!а ты все не меняешься))
Хеллоу. Ты как?Та все отлично у меня!Кака была, така естьХеллоу. Ты как?
Готуйся, скоро будеш календар перевертати, а поки що...
У вас школы работают?Літо пролетіло,вже Ось перше вересня,Зара поки подумаю,що вдіть на день знань -новий рік
Так літо ж,канікулиУ вас школы работают?
Може,просто осліпла? Чого одразу білочка?Таке...якась загальна усталість, хочеться відійти, відпочити трохи від суєти жітєйскої
— Ало, це швидка?
— так
— приїжджайте будь ласка скоріше, в моєї дружини "білочка"
— а як ви дізналися?
— та по стінах коні бігають, амвона їх не бачить)))
Такие розвиток подій ми не передбачали))Може,просто осліпла? Чого одразу білочка?
ПлаттяЛіто пролетіло,вже Ось перше вересня,Зара поки подумаю,що вдіть на день знань -новий рік
О, Юля, привіт
Привіт )))Не сплю ще ,читаю тут ,багато нових тем появилосьПлаття
О, Юля, привіт
Хоть хтось не спить
Та так. МФО об'єднує людей ))))Привіт )))Не сплю ще ,читаю тут ,багато нових тем появилось![]()
У вас як справи ?)Та так. МФО об'єднує людей ))))
Та може бути. Працюю, кредити потихеньку сплачую. Тільки от знову ці обнаглівші хочуть мене на роботі кожен день бачитиУ вас як справи ?)
free image upload site no registrationЦі обнаглівші -начальники?))До закриття всіх ще довго ?У нас є дещо спільне ,замітили?)Та може бути. Працюю, кредити потихеньку сплачую. Тільки от знову ці обнаглівші хочуть мене на роботі кожен день бачити
Не спимо ночами?Ці обнаглівші -начальники?))До закриття всіх ще довго ?У нас є дещо спільне ,замітили?)
Ой ,про це довго можна розказуватияк "клаптик" городу біля хати? Вже сезон уборки, чи ще ні?
Якщо про це ,то вже 2 спільних )Не спимо ночами?
Ага, вони...Ці обнаглівші -начальники?))До закриття всіх ще довго ?У нас є дещо спільне ,замітили?)
Тоді земля, я ж займався овочамиОй ,про це довго можна розказувати
Якщо про це ,то вже 2 спільних )