Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Привет, что серьезно выходные отменили? Даже 1 января??? Как так??А,а я подумала,що правда таки розмови,закон новий вийшов,на годину більше сидіти,а плата та сама,бо не доробляємо,дарма таки величезні гроші отримуємо
Усім доброго ранку![]()
Привет!как житуха?бутылей хоть хватило на закрутки?Привет, что серьезно выходные отменили? Даже 1 января??? Как так??
УсіПривет, что серьезно выходные отменили? Даже 1 января??? Как так??
Привет! Всё пучкомПривет!как житуха?бутылей хоть хватило на закрутки?
Ну, все, что не хватает можно докупить)Жееееесть... Интересно, с какой целью?Чем выходные то не угодили?
Та ну нафиг...на 50 лет младше, что с ним делать?
С соски поить?Дай хлопчикові школу закінчити, в там як підеТа ну нафиг...на 50 лет младше, что с ним делать?С соски поить?

Пока он школу окончит уже меня нужно будет с соски поитьДай хлопчикові школу закінчити, в там як піде
А то мама синочка на тебе полювання устроїть, за розтління малолітнього.
Ой не прибіднюйся, ти ще ого-го-го. І в сто років будеш банки з консервацією закручувати.Пока он школу окончит уже меня нужно будет с соски поить![]()
Який ужас,розвалялі стереотип
Життя - це біль.Який ужас,розвалялі стереотип
А в нас сантехніки такі як я,може помоложе,гарні,на машинах,як гавнослив міняли,то в спец.одягу,в як так ходять-прелесть.Життя - це біль.
У нас сантехніки - чоловіки віку 60+, в незрозумілого кольору формі і берцях. За ними тягнеться шлейф вчорашнього перегару. Зазвичай вони ходять в двох, інколи в трьох. Мабуть, щоб зразу на трьох сообразити.
![]()
Ох і леонідівнаА в нас сантехніки такі як я,може помоложе,гарні,на машинах,як гавнослив міняли,то в спец.одягу,в як так ходять-прелесть.
Вдвох
Одного Річік покусав,а другий зі мною поругавсЯ,шо я не його позвала унітаза ставить,так орав
А Зара я познайомилася із хлопцем,,муж на час,,він мені все по дому робить,навіть хлам на вулицю виносить,і бере не дорого
Да,в мене фантазія без межОх і леонідівнапрямо сценарій пopнухи
![]()
Я коли перший раз почула,дуж сміяласяКлаустрофобия это боязнь закрытых пространств.
Я всегда боюсь когда иду в пивной магазин, что он будет закрыт)))