Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

IMG_20250926_050735.webp

А,а я подумала,що правда таки розмови,закон новий вийшов,на годину більше сидіти,а плата та сама,бо не доробляємо,дарма таки величезні гроші отримуємо

Усім доброго ранку☀️❤️🥰
Привет, что серьезно выходные отменили? Даже 1 января??? Как так??

Який ужас,розвалялі стереотип
Життя - це біль.
У нас сантехніки - чоловіки віку 60+, в незрозумілого кольору формі і берцях. За ними тягнеться шлейф вчорашнього перегару. Зазвичай вони ходять в двох, інколи в трьох. Мабуть, щоб зразу на трьох сообразити.

IMG_20250923_135517_321.webp

Життя - це біль.
У нас сантехніки - чоловіки віку 60+, в незрозумілого кольору формі і берцях. За ними тягнеться шлейф вчорашнього перегару. Зазвичай вони ходять в двох, інколи в трьох. Мабуть, щоб зразу на трьох сообразити.

IMG_20250923_135517_321.webp
А в нас сантехніки такі як я,може помоложе,гарні,на машинах,як гавнослив міняли,то в спец.одягу,в як так ходять-прелесть.

Вдвох

Одного Річік покусав,а другий зі мною поругавсЯ,шо я не його позвала унітаза ставить,так орав

А Зара я познайомилася із хлопцем,,муж на час,,він мені все по дому робить,навіть хлам на вулицю виносить,і бере не дорого

Останнє редагування:
А в нас сантехніки такі як я,може помоложе,гарні,на машинах,як гавнослив міняли,то в спец.одягу,в як так ходять-прелесть.

Вдвох

Одного Річік покусав,а другий зі мною поругавсЯ,шо я не його позвала унітаза ставить,так орав

А Зара я познайомилася із хлопцем,,муж на час,,він мені все по дому робить,навіть хлам на вулицю виносить,і бере не дорого
Ох і леонідівна:) прямо сценарій пopнухи:)

Клаустрофобия это боязнь закрытых пространств.
Я всегда боюсь когда иду в пивной магазин, что он будет закрыт)))

Назад
Угорі