Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А чего на романтический ужин так мало пить?)Сьогодні тема дня-алкоголь,ось норма вживання...![]()
Щоб не було Лучше не спрашивайА чего на романтический ужин так мало пить?)
Если нажраться, то этого точно не будет))Щоб не було Лучше не спрашивай![]()
В останньому пункті має бути відроСьогодні тема дня-алкоголь,ось норма вживання...![]()
Якщо на романтичну вечерю випить ту норму,де відмітка Лучше не спрашивай,то про романтичну вечерю Лучше не спрашивать))Если нажраться, то этого точно не будет))
А чего не було?) Я наверное не про то подумала))
Цікаво,який об'єм бокальчика на фото?В останньому пункті має бути відро
Щоб кавалер, був активний, а не заснув в тарілці.А чего на романтический ужин так мало пить?)
А ты про это, я не про то подумала))Якщо на романтичну вечерю випить ту норму,де відмітка Лучше не спрашивай,то про романтичну вечерю Лучше не спрашивать))
Цікаво,який об'єм бокальчика на фото?
Главное чтобы не через чур))Щоб кавалер, був активний, а не заснув в тарілці.
Я чё они голые в одеялах, бегут погоду на коленках предсказывать))
Я так розумію, що фото в одіялах зроблено дуже, дуже давно.Я чё они голые в одеялах, бегут погоду на коленках предсказывать))
Не знаю как здоровья, но в психушку загреметь можно. Был у нас такой странный мужик, бегал голый по площади, отдовили на лечение отправили.![]()
Я так розумію, що фото в одіялах зроблено дуже, дуже давно.
Сама розумієш бігати голяком по вулиці, здоров'я не добавляє.
Вони не голі, вони в одіялках.Не знаю как здоровья, но в психушку загреметь можно. Был у нас такой странный мужик, бегал голый по площади, отдовили на лечение отправили.
Ладно, будем считать что с нудистского пляжа возвращаются))Вони не голі, вони в одіялках.