Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Красивий букет.![]()
А то на завтра
Головне смачнийКрасивий букет.
На здоров'я.Головне смачний
У моей кошки сегодня день рождение)) Тоже маленький праздник у меня))Нє віжу повода вечором не накидатись)))
Старий святкує днюху, я "ювілей"ні буду... третьою буш?![]()
Класно,нас вже четверо..У моей кошки сегодня день рождение)) Тоже маленький праздник у меня))
Ти ж не вживаєшУ моей кошки сегодня день рождение)) Тоже маленький праздник у меня))
З ким поведешся,того й наберешся.... З бокальчика червоного все починається...Ти ж не вживаєш
Хоча люди з часом все ж розумнішають))
Я вино пью))Ти ж не вживаєш
Хоча люди з часом все ж розумнішають))
Дід у нас свій є,цей не з нашого селаДа походу не только вино нашла, ещё и деда какого-то в придачу))
Похоже у Ксении другой форум на стороне есть)) Где-то же она деда с вином откопала))Дід у нас свій є,цей не з нашого села![]()
Це ангел-охоронець для дівчаток, що п'ють вино.Дід у нас свій є,цей не з нашого села![]()
Він мабуть з фб або з тік токаПохоже у Ксении другой форум на стороне есть)) Где-то же она деда с вином откопала))
Щоб не пили коньяк і горілку?Це ангел-охоронець для дівчаток, що п'ють вино.
Ні, це місцевий. Просто трішки втомлений.Він мабуть з фб або з тік тока
Щоб не пили коньяк і горілку?
Ось тому і втомлюється вам пояснювати, що градус міняти не потрібно.Він мабуть з фб або з тік тока
Щоб не пили коньяк і горілку?
Вас вітає вечірній клуб неанонімних алкоголіківЯ вино пью))