Ксенія
Перевірений
- Дописи
- 27791
- Реакції
- 68622
- Бали
- 7615
Ксенія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
1200 доларів.Так ціна 1200$ чи 1200₴?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
1200 доларів.Так ціна 1200$ чи 1200₴?
Не вгодив ....
Я не правильно написала.1200 доларів.
Та то він вийо...Не вгодив ....
Як старий каже - життя бентежне ))Не вгодив ....
Аж занадто ,інколи )))Як старий каже - життя бентежне ))
Я вже казав, я не з того селаТа то він вийо...
Не бурчи,не ДідАж занадто ,інколи )))
Ну почекай.. Чого б не зробити гарніші губи,чи ті ж самі С1ські..Я вже мовчу про брови.В першу чергу ти маєш подобатися собі,а не комусь.То все добре ,але навіщо ? Ок ,якщо в людини якась вада - то згоден ,щоб її виправити ,а так ? З дуру ???
Так ,Сенсею ??Не бурчи,не Дід
ТрансформерНу почекай.. Чого б не зробити гарніші губи,чи ті ж самі С1ські..Я вже мовчу про брови.В першу чергу ти маєш подобатися собі,а не комусь.
А нашо Тоні sіськиНу почекай.. Чого б не зробити гарніші губи,чи ті ж самі С1ські..Я вже мовчу про брови.В першу чергу ти маєш подобатися собі,а не комусь.
А що 15% всіх операцій мають ускладнення не скаже перед операцією жодний хірург.Ну почекай.. Чого б не зробити гарніші губи,чи ті ж самі С1ські..Я вже мовчу про брови.В першу чергу ти маєш подобатися собі,а не комусь.
Брови змила,вії відстебнула,пуш ап зняла...він і повісивсяТрансформер
Тобто губи йому то норм?)А нашо Тоні sіськи![]()
![]()
![]()
Зуби в склянку...Брови змила,вії відстебнула,пуш ап зняла...він і повісився
Ти вже таке бачив?Брови змила,вії відстебнула,пуш ап зняла...він і повісився
Ще й не трансформер, а трансгендер... пєсня ? ?Брови змила,вії відстебнула,пуш ап зняла...він і повісився
Гарніші губи ? В тебе не гарні губи ,чи ще щось не гарне ,по перше треба любити себе таким який ти є ,а якщо була помилка природи то тоді так ....Ну почекай.. Чого б не зробити гарніші губи,чи ті ж самі С1ські..Я вже мовчу про брови.В першу чергу ти маєш подобатися собі,а не комусь.
Я ж ще живийТи вже таке бачив?
З цього місця докдаднішебула помилка природи
Ні. Але якщо буде вибір трансформер, чи трансгендер... Краще на робота гляну.Ти вже таке бачив?