Гато
Читач
- Дописи
- 20157
- Реакції
- 37330
- Бали
- 7740
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ясна зітреш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ясна зітреш
Я тут згідна з Ранєвською, фасад можна заштукатурити наново, а каналізація стара.Правильно ,треба користуватись тим що дала природа - гени )))
Якщо вчилась дистанційно?Ну взагалі-то блефаропластику повинен проводити не косметолог, а хірург… можливо я занадто занудна, але це має робити людина, яки вчилась багато років, та знає, як розташовані нервові волокна в даній ділянці… мені здається її чогось бракує, якщо вона на це погодилась, потім буде ходити з закритими або відкритими очима постійно, а виправити травмовані м’язи або нерви ой як довго по часу…
Реальні ціни На кругову блефаропластику не нижчі 2000 доларів. Це в моєму місті. В столиці за дорожче…Це її дочки подружка робить скидку, реальні ціни інші. Але я би і задаремно не робила.
доречі, ті хто навчались дистанційно, цикли по хірургії проходять все рівно оффлайн, просто пізніше… наприклад, хто на 3 курсі, проходить на 5,6…Якщо вчилась дистанційно?
То все добре ,але навіщо ? Ок ,якщо в людини якась вада - то згоден ,щоб її виправити ,а так ? З дуру ???Ну взагалі-то блефаропластику повинен проводити не косметолог, а хірург… можливо я занадто занудна, але це має робити людина, яки вчилась багато років, та знає, як розташовані нервові волокна в даній ділянці… мені здається її чогось бракує, якщо вона на це погодилась, потім буде ходити з закритими або відкритими очима постійно, а виправити травмовані м’язи або нерви ой як довго по часу…
В мене страх перед хірургами.Реальні ціни На кругову блефаропластику не нижчі 2000 доларів. Це в моєму місті. В столиці за дорожче…
доречі, ті хто навчались дистанційно, цикли по хірургії проходять все рівно оффлайн, просто пізніше… наприклад, хто на 3 курсі, проходить на 5,6…
Ну і щоб робити блефаропластику потрібно більше знати анатомії, а не хірургію… а анатомію дійсно реально вивчити вдома на диваніЯкщо вчилась дистанційно?
Ну я так люблю, коли так кажуть чоловіки, але спати ви хочете з жінками з ідеальною зовнішностю… от і жіночки бідні стараються, ходять на блефаропластику за 1200 грн…То все добре ,але навіщо ? Ок ,якщо в людини якась вада - то згоден ,щоб її виправити ,а так ? З дуру ???
А хирурги анатомию не знают?) Так вслепую режут))Ну і щоб робити блефаропластику потрібно більше знати анатомії, а не хірургію… а анатомію дійсно реально вивчити вдома на дивані
Мені в цій ситуації шкода грошей.Ну і щоб робити блефаропластику потрібно більше знати анатомії, а не хірургію… а анатомію дійсно реально вивчити вдома на дивані
В мене більший страх перед косметологами, а не хірургами. Мій косметолог з вищою медичною освітою, і то ніяких ін’єкцій, тільки чистки, пілінги…В мене страх перед хірургами.
Ой ,та ладно ,давай не будемо !Ну і щоб робити блефаропластику потрібно більше знати анатомії, а не хірургію… а анатомію дійсно реально вивчити вдома на дивані
Ну я так люблю, коли так кажуть чоловіки, але спати ви хочете з жінками з ідеальною зовнішностю… от і жіночки бідні стараються, ходять на блефаропластику за 1200 грн…
1200 доларів, в гривнях 44000.Ну і щоб робити блефаропластику потрібно більше знати анатомії, а не хірургію… а анатомію дійсно реально вивчити вдома на дивані
Ну я так люблю, коли так кажуть чоловіки, але спати ви хочете з жінками з ідеальною зовнішностю… от і жіночки бідні стараються, ходять на блефаропластику за 1200 грн…
поx. В мене м"ясорубка єЯсна зітреш
А вони равликів чез м'ясорубку зібралися ? їх можна смоктати ))))поx. В мене м"ясорубка є
А хирурги анатомию не знают?) Так вслепую режут))
Чтобы удалить аппендицит нужно знать больше хирургию, чем анатомию, чтобы проводить операции на лице нужны отменные знания анатомия! Стоматологи, которым анатомия по сути то не нужна, изучают ее в течении года, чтобы не допускать ошибок при атипических удалениях… Хотя для пломбирования или чистки Зубов она им не нужна… всего в медицине выучить не возможно. Поэтому узкий профиль всегда выбирается отталкиваясь от того, что лучше знал и изучал в университетеА хирурги анатомию не знают?) Так вслепую режут))
Так ціна 1200$ чи 1200₴?1200 доларів, в гривнях 44000.
Підеш на пенсію-блендер подаруюпоx. В мене м"ясорубка є
Ні ,мужчина )))Ти шо баба![]()
![]()
Теж єПідеш на пенсію-блендер подарую