Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139171
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Звісно не скажеш. Равликів не побачишЯ мудрій не скажу,не бійся
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Звісно не скажеш. Равликів не побачишЯ мудрій не скажу,не бійся
Це не завжди всьо…Всьо це коли лопатою обстукали.
Землеустрій не точна наукаЦе не завжди всьо…
Дайте мені 7500 євро і я буду півроку хвалити ваші груди,якими би вони не булиЄрунда! Зменшення грудей в Україні в приватній клініці буда коштувати 4 тисячі євро - це потолок. І вони навіть роблять форму… плюс післяопераційно побути в лікарні +- 300 євро. І потім після загоєння, через 3-6 місяців, якщо форма не дуже, то прийти на зміну форми. Ціна операції 2500-3000 євро.
Ти б ще її получив...+32
+34
+33
Як же вчасно зп підняли)
Патологічна анатомія теж не до кінця вивчена.Землеустрій не точна наука
Піду я з мудрою домовлятисьЗвісно не скажеш. Равликів не побачиш
Продуктом добуванняТи б ще її получив...

Якщо мені хтось дасть 7500 євро, то сама буду хвалити і восхіщатись своїми грудьми, і казати «які ви агромні»Дайте мені 7500 євро і я буду півроку хвалити ваші груди,якими би вони не були
На кілограмиПродуктом добування![]()
На рівному місці ідею присвоїлаЯкщо мені хтось дасть 7500 євро, то сама буду хвалити і восхіщатись своїми грудьми, і казати «які ви агромні»
Я стараюсьПатологічна анатомія теж не до кінця вивчена.
науковці люблять плагіат…На кілограми
На рівному місці ідею присвоїла
Да ну нафіг огромні..То хіба груз тягать.Якщо робити то максимум третій.Якщо мені хтось дасть 7500 євро, то сама буду хвалити і восхіщатись своїми грудьми, і казати «які ви агромні»
В моєму селі її безкоштовно на моєму масиві по вечорам роблятьУ мене знайома йде робити блефаропластику 1200₴ і колоти ботокс.
Ти в значку не помолилась? Це точно гривні?!!! Я не знаю, що це за блефаропластика така за такі гроші, якщо це не помилкаУ мене знайома йде робити блефаропластику 1200₴ і колоти ботокс.
13 зроблю!!!! Норм так буде, і вага одразу збільшиться. З 41 кг до 70 десь ???Да ну нафіг огромні..То хіба груз тягать.Якщо робити то максимум третій.
Це її дочки подружка робить скидку, реальні ціни інші. Але я би і задаремно не робила.Ти в значку не помолилась? Це точно гривні?!!! Я не знаю, що це за блефаропластика така за такі гроші, якщо це не помилка
13 зроблю!!!! Норм так буде, і вага одразу збільшиться. З 41 кг до 70 десь ???
Правильно ,треба користуватись тим що дала природа - гени )))Це її дочки подружка робить скидку, реальні ціни інші. Але я би і задаремно не робила.
Ну взагалі-то блефаропластику повинен проводити не косметолог, а хірург… можливо я занадто занудна, але це має робити людина, яки вчилась багато років, та знає, як розташовані нервові волокна в даній ділянці… мені здається її чогось бракує, якщо вона на це погодилась, потім буде ходити з закритими або відкритими очима постійно, а виправити травмовані м’язи або нерви ой як довго по часу…Це її дочки подружка робить скидку, реальні ціни інші. Але я би і задаремно не робила.