Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Єрунда! Зменшення грудей в Україні в приватній клініці буда коштувати 4 тисячі євро - це потолок. І вони навіть роблять форму… плюс післяопераційно побути в лікарні +- 300 євро. І потім після загоєння, через 3-6 місяців, якщо форма не дуже, то прийти на зміну форми. Ціна операції 2500-3000 євро.
Дайте мені 7500 євро і я буду півроку хвалити ваші груди,якими би вони не були

Дайте мені 7500 євро і я буду півроку хвалити ваші груди,якими би вони не були
Якщо мені хтось дасть 7500 євро, то сама буду хвалити і восхіщатись своїми грудьми, і казати «які ви агромні»

У мене знайома йде робити блефаропластику 1200₴ і колоти ботокс.

У мене знайома йде робити блефаропластику 1200₴ і колоти ботокс.
Ти в значку не помолилась? Це точно гривні?!!! Я не знаю, що це за блефаропластика така за такі гроші, якщо це не помилка
Да ну нафіг огромні..То хіба груз тягать.Якщо робити то максимум третій.
13 зроблю!!!! Норм так буде, і вага одразу збільшиться. З 41 кг до 70 десь ???

Ти в значку не помолилась? Це точно гривні?!!! Я не знаю, що це за блефаропластика така за такі гроші, якщо це не помилка

13 зроблю!!!! Норм так буде, і вага одразу збільшиться. З 41 кг до 70 десь ???
Це її дочки подружка робить скидку, реальні ціни інші. Але я би і задаремно не робила.

Це її дочки подружка робить скидку, реальні ціни інші. Але я би і задаремно не робила.
Ну взагалі-то блефаропластику повинен проводити не косметолог, а хірург… можливо я занадто занудна, але це має робити людина, яки вчилась багато років, та знає, як розташовані нервові волокна в даній ділянці… мені здається її чогось бракує, якщо вона на це погодилась, потім буде ходити з закритими або відкритими очима постійно, а виправити травмовані м’язи або нерви ой як довго по часу…

Назад
Угорі