Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139171
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо хочеш видалити - можу. А так його не чіпатимуть.Буває ,а таке ,там десь висить мій щоденник я там вже не пишу нічого ,його видалять автоматично чи він нікому не мішає
Та можеш видалити ,там не має ні чого толкового ,тільки сміття висітиме на форуміЯкщо хочеш видалити - можу. А так його не чіпатимуть.
Нє) най буде) зайдеш і почитаєш пізніше)Та можеш видалити ,там не має ні чого толкового ,тільки сміття висітиме на форумі
Най буде ?Нє) най буде) зайдеш і почитаєш пізніше)
Хай буде.З часом напишеш про свій поуізм і мурку.Та можеш видалити ,там не має ні чого толкового ,тільки сміття висітиме на форумі
Мурку не чіпаєм ,я про неї тут написав ))))Хай буде.З часом напишеш про свій поуізм і мурку.
Коти тварини древні і недоторкані!Мурку не чіпаєм ,я про неї тут написав ))))
А про твої походеньки ,з форумчанками ,чи так ?Чи й собі щоденник завести? Згадати свої походеньки на форумі за 2 роки
Коти тварини древні і недоторкані!
Ніт. Я чемнийА про твої походеньки ,з форумчанками ,чи так ?
А кепочка ,думаю там цікава історія ?)Ніт. Я чемний
Кепочка була давно.А кепочка ,думаю там цікава історія ?)
Ну булаж ,не хочеш не розказуй .А мурка то ,скоро не побачу ,а можливо до наступного приїзду заведе собі муркуна ))))Кепочка була давно.
І вона подумала що то ти ?)))))Ксеня у мене фото клянчила я і скинув бородатого чувака в ванні повній піни і з кепкою на голові.
Як добре що я багато скидаю всякого подібного і на це вже не звертають уваги))Ксеня у мене фото клянчила я і скинув бородатого чувака в ванні повній піни і з кепкою на голові.
Точно?Ніт. Я чемний
Є сумніви?Точно?![]()
ТакІ вона подумала що то ти ?)))))