Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Буває ,а таке ,там десь висить мій щоденник я там вже не пишу нічого ,його видалять автоматично чи він нікому не мішає
Може й видалять. Ти.взагалі,для чого його заводив?

Може й видалять. Ти.взагалі,для чого його заводив?
Не знаю ,очі квадратні ,руки трясуться - що робити ,і до кінця не розібрався .Хай видаляють ,тут і так хватає не потрібного

Не знаю ,очі квадратні ,руки трясуться - що робити ,і до кінця не розібрався .Хай видаляють ,тут і так хватає не потрібного
Там дневники за 20 год висят, скорее всего не удалят)) Там кстати есть дневник Реварда, нужно будет почитать))

1686661224845.webp

Чому всим новеньким ну почти всим ,про Реварда говорите ? Ну я,зними трішки поспілкувався ,норм .,людина ))Він вже ж давно на форумі ?))
Бо він як магнітик для всього "вселенського заговору".
Переживав, переживав .... і отримав по повній ))
Купу веененов і судоав :mosking:
:cool:

Я це вже зрозумів !
У мене страху не було,була розгубленість. Перший час читав форум і не міг зрозуміти як таке можливо в принципі. Трохи роздуплили старожили
Я тоже особо не переживала, не получила ничего
Дражнись,дражнись

Я і не переживав особливо, а теж отримав.
В тому і суть.
Від кількості і величини мурах ніуя рівним счьотом не залежить.
Мені покуй було рівно з дня реєстрації на форумі... парочку внн і все.
У мудрої взагалі ноль. Є ще одеситка, яка плюс мінус на форумі разом зі мною прийшла і не панікувала - теж ноль було донедавна.
Тож "гоняння хвилі по паркету" абсолютно не впливає ні на що.
Ти хоч з церкви не вилазь, але як "на чолі написано" - ніяка молитва не відшепче.

В тому і суть.
Від кількості і величини мурах ніуя рівним счьотом не залежить.
Мені покуй було рівно з дня реєстрації на форумі... парочку внн і все.
У мудрої взагалі ноль. Є ще одеситка, яка плюс мінус на форумі разом зі меою прийшла і не панікувала - теж ноль було донедавна.
Тож "гоняння хвилі по паркету" абсолютно не впливає ні на що.
Ти хоч з церкви не вилазь, але як "на чолі написано" - ніяка молитва не відшепче.
Масони!!!!

Назад
Угорі