- Дописи
- 17639
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44774
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну кому шо.Абсента нормального,не хімічного давно не бачив. До самогона рівно дихаю, віскарь не краще
музика мабуть
на постійній основі?))Тампон))
Может у кого-то и да)) Не могу знать, какие там проблемы у плохих танцовщиц))на постійній основі?))
Меня не было когда он появился, так понимаю, что он сильно истерил))Чому всим новеньким ну почти всим ,про Реварда говорите ? Ну я,зними трішки поспілкувався ,норм .,людина ))Він вже ж давно на форумі ?))
Ну так і в мене була паніка )))Меня не было когда он появился, так понимаю, что он сильно истерил))
Что такая как в Зоро?))Ну так і в мене була паніка )))
Та ні ,Ти ж зі мною с самого мого початку ,все бачила сама ))))Что такая как в Зоро?))
Тогда это не паника. Я так поняла что поведение Зоро и Реварда похожи))Та ні ,Ти ж зі мною с самого мого початку ,все бачила сама ))))
Ну в зоро ,як на мене перебор )Тогда это не паника. Я так поняла что поведение Зоро и Реварда похожи))
Ну или ему не хватает внимания)) Может хочет чтобы его жалели и успокаивали))Ну в зоро ,як на мене перебор )
Даже так ?Зоро до Реварда не доріс.
Только Зоро про это не говори, а то ещё переплюнет его))Зоро до Реварда не доріс.
Я застав кінець його істерик. Заспокоювали всім форумомДаже так ?
Буває ,а таке ,там десь висить мій щоденник я там вже не пишу нічого ,його видалять автоматично чи він нікому не мішаєЯ застав кінець його істерик. Заспокоювали всім форумом