rjdney
✩ Premium ✩
- Дописи
- 576
- Реакції
- 555
- Бали
- 323
rjdney не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
а тут такие разве есть?Де той писака,який захищав звонілок?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
а тут такие разве есть?Де той писака,який захищав звонілок?
Вы ребенку близких счёт пополняли?близьких
Да тоже интересноДак а чей ребенок? Что-то я запутался
Конечно, тут звонилок херова куча и больше....а тут такие разве есть?
если после этого они начнут клянчить тело и даже полтела и четверть тела и вы согласитесь... блин, после такого... ни за что и ничего и никогдаце яким моральним виродком треба бути, щоб звонити 8ми річній дитині і погрожувати.....і саме образливо що за це не береться поліція, і не реально доказати в суді,
В мене кредитку заблочили, але є ще зарплатна. Сінк ебоут іт)))Хм,данную ситуацию предположить не мог,согласен,тк думал у всех как у меня,на кредитке долг,поэтому в блоке карты привата.?Слышал некоторым даже лк в приват 24 херячит.Ну а вообще согласен,не домыслил этот вариант,но до такой степени тоже сомневаюсь,что так пробивают.По крайней мере не у всех.
Ну если знали как мама подписала его в тел книге,откуда?В приват 24 доступ к тел.книге не даётся,можете проверить на телефоне,там есть "разрешения",ну а если предоставили,то возможно.Хотя не слышал,кроме програм сторонних,типа смартивей,что б ещё как то тел.книгу пробивали.
Тогда причем сдесь школа?
ну поповняли рахунок батьки дитини, яких пресували через мої мфо.... А як підписаний я тобі прям не скажу.... Сильно ти на засланця схожийВы ребенку близких счёт пополняли?
А как у мамы ребенок был подписан в тел книге если не секрет?
нене, я про тех, кто звонилок защищает. я чет на форуме такого не встречалаКонечно, тут звонилок херова куча и больше....
Тоже заметил?) Молодец!ну поповняли рахунок батьки дитини, яких пресували через мої мфо.... А як підписаний я тобі прям не скажу.... Сильно ти на засланця схожий
Дак сами себя и защищают...нене, я про тех, кто звонилок защищает. я чет на форуме такого не встречала
Обідився походу. Молодий , кров гаряча)))Де той писака,який захищав звонілок?
Там контекст був, якщо мене пам'ять не підводить, що типу звонілки недостойні того, щоб на них тратити емоції навіть негативні. Шо впринципі , є зручним вкидом, якщо б це писалося ссикливою гарнітурою, яка боїться за свій зад.Тоже вспомнила. " Это просто люди, нельзя их ненавидеть". Историк утиный.
Був.Здається тема про качині історії.а тут такие разве есть?
Ви помиляєтесь.ну поповняли рахунок батьки дитини, яких пресували через мої мфо.... А як підписаний я тобі прям не скажу.... Сильно ти на засланця схожий
а, поняла, припоминаюБув.Здається тема про качині історії.
Та я один такий в сімї та що займи тільки в менеТоже заметил?) Молодец!
Я бы лучше поинтересовался есть ли займы у родителей...
Дак сами себя и защищают...
Там не прямим текстом було. Але той юний філософ трохи сумнівним був і запальним)))нене, я про тех, кто звонилок защищает. я чет на форуме такого не встречала
То тоді сорян, але це тупо ж і питати і відповідати на тему того як дитина в тел книзі підписанаВи помиляєтесь.
Чому? У мене дитина підписана як донечка... Нічого тупого у відповіді на подібне запитання не бачу.То тоді сорян, але це тупо ж і питати і відповідати на тему того як дитина в тел книзі підписана
Я тоже один такой.Та я один такий в сімї та що займи тільки в мене
Був.Здається тема про качині історії.
Нет, если как то специфически подписан ребенок и кал об этом знал, значит у них тел книга родителей, а такое возможно например когда установлено приложение какой то помойки... Поэтому и спросил...То тоді сорян, але це тупо ж і питати і відповідати на тему того як дитина в тел книзі підписана