Постійні погрози дзвінками родичам

• Автор теми Автор теми sibazon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 354

sibazon

Форумчанин
Дописи
11
Реакції
6
Бали
128
sibazon не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, я не від кого не скриваюсь, але мені постійно пишуть, що будуть телефонувати родичам, на зв'язок виходжу, мікрозайми Манівео та інші, є ссилка на закон, що не мають права розголошувати мої мікрозайми, якщо я на зв'язку, навіщо ще комусь щось знати, за мене точно ніхто платити не буде

ви не одні такі, їм всеодно кому і коли дзвонити. Ціль тут одна - струсити як можно більше коштів тут і зараз.

Доброго дня, я не від кого не скриваюсь, але мені постійно пишуть, що будуть телефонувати родичам, на зв'язок виходжу, мікрозайми Манівео та інші, є ссилка на закон, що не мають права розголошувати мої мікрозайми, якщо я на зв'язку, навіщо ще комусь щось знати, за мене точно ніхто платити не буде
Именно если Вы на связи? А если нет - то можно:))
Вы на первом этапе "А вдруг узнают". мой совет - максимально быстро перемещаться к этапу "На всё пофиг" - так проще жить.
И да, прекращайте с ними общаться, если денег нет, то нет и оплат, а от того, что кому то наберут ничего не поменяется :)

Как долгоэто может продолжаться и были случаи что годами тянеться дело с оплатами?

Как долгоэто может продолжаться и были случаи что годами тянеться дело с оплатами?
да, может быть долго....
все зависит от сумы и от того как быстро подадут в суд на вас о взыскании долга.....
если сумма маленькая - может быть долго т.к. в суд невыгодно подавать....

Назад
Угорі