Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не було. І не буде.Угрожают приездом на дом.
Приезжают они или нет
У кого может бил случай?
Як Ви домовлялися? Поділіться будь ласкаДомовилась з Таліоном за закриття боргу за тіло кредиту. Оплату розділили на два місяці. Скидали на пошту гарантійний лист.
после которого времени игнора , договаривались по телефону ?Домовилась з Таліоном за закриття боргу за тіло кредиту. Оплату розділили на два місяці. Скидали на пошту гарантійний лист.
Мне после пол года ппедложили пол тела, так что если хотите закрывать ждите ,а не договаривайтесьЯк Ви домовлялися? Поділіться будь ласка
через полгода после продажи талиону ?Мне после пол года ппедложили пол тела, так что если хотите закрывать ждите ,а не договаривайтесь
Домовлялась не на пряму. Знайома юрист сама ж до них зателефонувала. Манера спілкування зовсім змінилась. Домовлялись з Іриною. Сказали спочатку платити всю суму. В чому знайома їм відмовила мов немає таких коштів. Так як віцотки були у два рази більші ніж тіло. Після чого вона запропонувала суму поменше. Ми сказали що обдумаємо і наберем. Через два дні на вайбер прийшла пропозиція про гарантійний лист. Та суму до оплати було вказано як тіло кредиту. Плюс запропонувала розбити на два місяці.Як Ви домовлялися? Поділіться будь ласка
Якраз в жовтні пів року просрочки. Чекаю пропозицій хоча б на тіло.Мне после пол года ппедложили пол тела, так что если хотите закрывать ждите ,а не договаривайтесь
Мені пощастило менше. Хоча прострочка на рік)Мне после пол года ппедложили пол тела, так что если хотите закрывать ждите ,а не договаривайтесь
Значит мне повезло, но не имМені пощастило менше. Хоча прострочка на рік)
После просрочки у Манивео но они меня быстро Талиону продали, а те мес через 5 предложили пол тела, но я ни разу ни с кем не общалась, а через мес еще перепродали уже еще кому то, просто не помню кому, у меня их многочерез полгода после продажи талиону ?
Яка у Вас просрочка, і яка сума?Домовлялась не на пряму. Знайома юрист сама ж до них зателефонувала. Манера спілкування зовсім змінилась. Домовлялись з Іриною. Сказали спочатку платити всю суму. В чому знайома їм відмовила мов немає таких коштів. Так як віцотки були у два рази більші ніж тіло. Після чого вона запропонувала суму поменше. Ми сказали що обдумаємо і наберем. Через два дні на вайбер прийшла пропозиція про гарантійний лист. Та суму до оплати було вказано як тіло кредиту. Плюс запропонувала розбити на два місяці.
просто интересно..... после угроз, приезжали к вам?)))) или угрозы еще не закончились) ?Угрожают приездом на дом.
Приезжают они или нет
У кого может бил случай?
Нет,не приезжают.Только пугают приездомУгрожают приездом на дом.
Приезжают они или нет
У кого может бил случай?
Жаль, что Вы не помните, интересно, кому Талион продает. Потому что от меня тоже ничего не получит.Значит мне повезло, но не им
После просрочки у Манивео но они меня быстро Талиону продали, а те мес через 5 предложили пол тела, но я ни разу ни с кем не общалась, а через мес еще перепродали уже еще кому то, просто не помню кому, у меня их много
Читала , що продають ЕАПБЖаль, что Вы не помните, интересно, кому Талион продает. Потому что от меня тоже ничего не получит.
Я поищуЖаль, что Вы не помните, интересно, кому Талион продает. Потому что от меня тоже ничего не получит.