Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

Через скільки Таліон Вам запропонував тіло? Я з ними «дружу» з липня. Пропозицій на тіло поки що не отримувала.
Я з ними місяць погрожують що готують документи приватному виконавцю на блокування рахунків!правда чи блефують?

Через скільки Таліон Вам запропонував тіло? Я з ними «дружу» з липня. Пропозицій на тіло поки що не отримувала.
Рано ждете. У меня через 4 дня с ними год. Первый раз "финальное предложение" пришло где-то через 6 мес

Так то давно понятно що приват помийка. А мені сьогодні таліон в черговий раз прислав гарантійну на тіло. І вже втретє тема листа: фінальна пропозиція??
И реально тело предлагают?
Рано ждете. У меня через 4 дня с ними год. Первый раз "финальное предложение" пришло где-то через 6 мес
Вам предложили тело?

Я з ними місяць погрожують що готують документи приватному виконавцю на блокування рахунків!правда чи блефують?
Ще не було випадків, щоб вони робили напис. Ще й не таке будуть слати.
Разом з Маніками, чи тільки з Таліоном просрочка 6 міс?

Так то давно понятно що приват помийка. А мені сьогодні таліон в черговий раз прислав гарантійну на тіло. І вже втретє тема листа: фінальна пропозиція??
Мені теж сьогодні таліон 2 рази прислали, щоб тіло заплатити, але я тіло Переплатила ще. Манівео, не хочу більше платити

IMG_20200914_214457.webp
Мені теж сьогодні таліон 2 рази прислали, щоб тіло заплатити, але я тіло Переплатила ще. Манівео, не хочу більше платити
Розсилка тупорила.... Це десь через неділю опять обзвін всіх буде.

Манивео дочурка привата. А талион сидит в соседней комнате.
Я думаю блефують однозначно) теж таке було але вмене звраз обзвон по 3 му кругу і смс сусідам контактним було ж тихо.. продали з січня 20 го але ще є договір у мами переплата то звонять в перемішку І просто достали було тихо і довгенько..і шукають сусідів аж в кінці вулиці не ближніх.. я в шоці скільки пройдено я просто в шоці

Я думаю блефують однозначно) теж таке було але вмене звраз обзвон по 3 му кругу і смс сусідам контактним було ж тихо.. продали з січня 20 го але ще є договір у мами переплата то звонять в перемішку І просто достали було тихо і довгенько..і шукають сусідів аж в кінці вулиці не ближніх.. я в шоці скільки пройдено я просто в шоці
Сьогодні лист від них получила...що я мошенніца виявляється....а то що вони розкатали губу на 27000 з 9000 то вони не мошенніки??всьо стаття в мене шахрайство і кажуть що брала щоб не віддавати)

А мне на электронку пишут, что в полицию обратяться по факту моего мошенничества и нанесению убытков компании Талион)))

А хИба цє нє так ?
?ну спочатку брала щоб перекривати інші,а там Остапа понєсло...
А мне на электронку пишут, что в полицию обратяться по факту моего мошенничества и нанесению убытков компании Талион)))
Замахали вони...хай звертаються хоть до Зеленського...і губозакатуючу хай куплять...бо щось їхні хотючки дуже безмірні...

Я вообще у Талиона ниц не брала. Переговоры вести не буду, без суда ничего не отдам. Даже тело, или тем более, тело, оно у меня ничо так)))
?100%я в них тоже нічого не брала...то чого маю за щось домовлятися?манивео нехай посадять адекватних звонилок,якби та що дзвонила була б трохи попроще то кредит я планувала закрити...а як воно орало як під час схваток...то пішла лєсом...

Ще не було випадків, щоб вони робили напис. Ще й не таке будуть слати.

Разом з Маніками, чи тільки з Таліоном просрочка 6 міс?
Вместе

Вам предложили тело?
Да, даже дали 5 дней, а не как в прошлый раз 4 часа

Сьогодні лист від них получила...що я мошенніца виявляється....а то що вони розкатали губу на 27000 з 9000 то вони не мошенніки??всьо стаття в мене шахрайство і кажуть що брала щоб не віддавати)
Я листи давно не отримую.. це все фігня але чому ж не змовкають якось в них напливами йде незнаю просто наробили шуму такого...

Только сегодня писала о том, что Зекредит бомбит сообщениями с моим фото с паспортом в руках по поверхностным знакомым и родственникам, как спустя несколько часов тоже самое начали делать Талион плюс???‍♀️Чего ожидать от этих чмошников? Естественно, ничего платить я не планирую, изначально брала 5000 в Манивео, пролонгациями закрыла около 6000 и хотят ещё 13500.
Спустя несколько часов до меня дошло, что поверхностные знакомые есть в моих шаблонах приват банка (маникюр, парикмахер и тд), теперь понятно откуда ноги растут
А в таліоні звідки фотки взяли?

Назад
Угорі